Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   izmir de çırılçıplak denize giren kız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=195511)

bluemoon24 13-01-2009 08:07 PM

izmir de çırılçıplak denize giren kız
 
hürriyetin sitesinde görür görmez dumur eden haber. tanıdık birini bu şekilde görmek gayet üzücü, bir de üstüne gazetelerimizin çıplaklık haberi olunca işin iyice bokunu çıkarmasını alınca iyice üzülüyor insan.



aynı haber bir de milliyette yayınlanmış. orda ilginç bir anekdot var denizden çıkarken de çıplaktı. gazeteci arkadaşlar gerçekten büyük bir araştırmacılık örneği sergilemişler burada.

çıplak fotoğrafıyla beraber adı,nerede okuduğu yazılmış olan kızdır. uyuşturucu satıcılarının,tecavüzcülerin bile fotoğraflarını mozaikleyip adlarını sansürleyen gazeteler neden bu kızın mağdur olabileceğini düşünerek özel hayatına saygı duymamışlar acaba?

ege üniversitesi öğrencisi duygu ö. doğum gününü, önceki gece saat 00.15 sıralarında arkadaşı deniz o. ile birlikte göztepede vali konağı karşısındaki sahil kenarında kutladı. alkol alan kızlardan duygu ö., üzerindeki kıyafetleri çıkararak çırılçıplak denize girdi.

çevredeki vatandaşlar genç kızın canına kıymak istediğini düşünerek durumu polise bildirdi. olay yerine gelen deniz polisi ve asayiş polis ekipleri genç kızın denizde yüzdüğünü gördü. polislerle bir süre tartışan deniz ö., elbiselerini giymemekte direndi.



ben özgürüm deyip tartıştı



polislerin neden çırılçıplak denize girdin? sorusuna genç kız, bir insanın elbiselerini çıkarması bu kadar mı sorun olur? siz normal düşünemiyorsunuz. ben özgürüm. doğum gününü kutlamak için denize böyle girdim cevabını verdi. güzelyalı polis karakoluna götürülen duygu ö. hakkında, çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle tutanak tutuldu. genç kız daha sonra nöbetçi savcının talimatıyla polisler tarafından ekip otosuyla evine gönderildi.



çıplak denize girmesiyle değil, çıplak olarak polislerin ve fotoğrafını çeken kişilerin karşında rahat rahat durmasıyla kafaları karıştıran kızdır.

gece denize çıplak girilir, suyun içinde bir şey görülmez sonuçta. çıkarken de hemen havluya yada elbiselerine sarılırsın üstünü başını kapatırsın. ama çırılçıplak, eller belde polislerin karşısında durmak garip geldi bana. ben mi çok utangacım yoksa.

iha'nın servise sunduğu lüzumsuz haber. aslında, televizyon kanallarının haber beklentilerinin tahmin edilebilmesi adına güzel bir referans. provokasyon kokuları da almıyor değilim hani.









medyanın kızın çıplak görüntülerini sansürsüz yayımladığı yetmiyormuş gibi okuduğu okula, neredeyse ev adresine kadar vermesi gerçekten acınası. hele hele teröristlerin bile sadece u.t, g.a şeklinde isimlerinin verildiği düşünüldüğünde.



bu kızcağız polislere üzerinizde kıyafet var diye kendinizi ahlaklı mı sanıyorsunuz demiş.



bende aynısını çıplak fotoğrafları için tıklayınız medyasına soruyorum.



ne kadar ahlaklısınız ?

az bile yapmış olan kızdır. bu milleti alıştırmak lazım böyle şeylere, bedenin öcü olmadığına, ahlak abidesi olmadığınıa, ahlağın açılmak veya kapanmakla bir ilgisi olmadığına.

bi de marifetmiş gibi resimlerin üzerine dha yazısını da eklemişler.ilk biz bulduk,başka yerde yok hesabı.


bu olayla birlikte artık ülkemizde nelerin, nasıl değiştiğini görmek iyice netleşiyor. bireyler özgürdür ve bir gece vakti istedikleri yerde, istedikleri şekilde, kimseyi rahatsız etmeden denize girebilirler. polisin olaya el atması da ayrı bir olaydır. sana ne be kardeşim! ahlak polisi olma yolunda güzel adımlar atıyorsunuz. bu ülkede çok şey değişiyor.

kızın alkolün tesiri geçtikten sonra nasıl büyük bir utanç yaşaycağını düşünmeden, sırf içinde çıplaklık var diye çok önemli bir habermiş gibi son dakika,flaşhaber modunda veren türk haberciğine selam olsun dedirten kız..yazıktır günahtır ya hiç mi kızınız,kardeşiniz,yeğeniniz yok ulan!

ayy ne güzeldir kim bilir diye tepki verdiğim haber

helal olsundur

tv'de haberi görünce acaba tanıdık biri mi diye ekrana yapışmama neden olan cesur hatun kişisi.



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.