![]()  |  

houston we have a problem  en meşhur: sorun var repliği.  -houston we have a problem! -what the... -this fucking dictionary is in turkish! send us a turkish translator. -yok ebenin amı! -houston? -efendim canım.. -abi bi sorun var -anlaşılmadı apollo..ingilizce söyle -houston we have a problem..ulan sen de türksün ben de..ne gerek var şimdi. -kurallar böyle.söyle bakalım. -ben burdan çıkmak istiyorum lan..dünyaya gelmek istiyorum artık! -satürn'e gidip örnek almadan geri dönemezsin apollo.. -yav abi ben hep örnek almışımdır zaten satürnü..gelebilir miyim şimdi? -dııt..dııt..dııt.. -hüso -efendim -we have a problem lan -buyur dinlemedeyim -hoca ben bu aleti düz kontak yapıp mahalleye götürücem -niye ki? -bizim bi abuzer var.kaldırımı kendi park yeri olarak kullanıyo.bunu götürüp oraya parkedicem bakalım o zaman ne dicek -saçmalama oğlum sokağa sığar mı o alet -sığmaz mı? -sığmaz tabi ya -abi kaportayı alsam? -oğlum kafayı mı yedin? -iyi boşver..ohoo bu kırmızı tuş çok fantastik lan..bunu götüreyim hava yaparım mahallede. -sakın dokunma ona..o dünyayı yok etme butonu -houston? -... -houstan we have a problem -de bakiyim gene noldu? -bak şimdi ayşe'nin 200 ytlsi var. bu paranın yarısıyla... -la geliyom ulan oraya aha asıl o zaman probleminiz olacak sizin. # $ @€£½ #£$ @€ $£#$ @€@$# -houston we have a problem -buyur -hoca bu ruslarla kenetlendik ya biz şimdi. -evet? -vermiyo bu karı -ne? -vermiyo işte bana. -oğlum bana bunlarla gelmeyin lan. -houston... -gene ne problemin var lan deyyus? -yok abi bu sefer burada herşeyler süper de... -eee? -sizin bi sorununuz olacak gibi. -ne gibi? -abi çok asabisin be... böyle giderse kalp, yüksek tansiyon, stres... götürür be genç yaşta -hüleeeaaannn!!! kim bindirdi bu azwepsa'yı o mekiğe. yakalarsam verecem beynine! -houston we have a problem -watzdı prablım -ya ben bi filmde görmüştüm.böyle uzaylılar kaçırıyor,dişi bi uzaylıyla çiftleştiriyolar falan..olur mu öyle bişey? -olmaz öyle. -iyi biz dönüyoruz o zaman -neden? -ne bileyim.uzaylıdır akıllı insanlardır dedik astronot olduk geldik.tipe,paraya falan bakmazlar zekaya bakarlar dedik.neyse biz dönüyoruz abi. -bak arka kabinde denek maymun var.onla idare et. -nasıl ya? -oğlum al milli ol lan -e iyi madem buna da şükür..traş makinası yok mu bari? -yok. -e tiksinirim ben böyle -ulan sen de .mı buldun kılsızını arıyosun!.. -houston bi mesele var. -nedir o canım? -ya baktım burada denyonun teki bi başlık açmış. -eee? -paso bizim muhabbetlerimizin geyiğini yapıyorlar. -bak sen! -çok mu komik abi bizim bu muhabbetlerimiz ya... -türkler di mi... -apollo we have a problem -he canım -ya apollo..çerkez tavuğu yemeğine mayonez katılıyordu değil mi? -bitirdiniz beni oronspu çocukları. -houston i have a problem. -what? -ya biliyosun... 6 aydır buradayım... tek başıma... -ee? -yani hani... bazen diyorum keşke yanımda biri olsaydı... -çok mu yalnız hissettin kendini? ben varım ya burada. -yok öyle değil. dayanamıyacam söylüyorum! houston bana gotik hatun bul. -tamam tamam dur ben bi sözlüğe bakıyım -houston we have a big problem -nedir canım -hoca mehmet azdı,garip garip hareketler yapıyor.yediği haplar dokunmuştur dedik,sıçtı geldi hala böyle. -oğlum mars'a az kaldı sabredin -ne alaka ya -marsın yüzeyi yumuşaktır,orayı sksin bi zahmet. -houston çok zekisin lan.tek idealim gölgende yaşamak -ehe ehe. Kaynak: İtüSözlük  |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 AM. |