![]() |
halka açık kablosuz internet noktaları indeksi eskiden ortalarda dolaşan dial-up şifreleri database'i gibi bir çalışma. bilindiği gibi artık public mekanlarda bir yığın kablosuz internet noktası bulunsa da genelde mekanlar bunları haklı olarak secure hale getiriyorlar. bizse bu indeks altında bu secured ağların şifrelerini yazarak bir kaynak oluşturuyoruz. böylece mobilize sözlük yazarları en azından şifreler değişene kadar artık müşkül duruma düşmüyor. şu an anımsadığım ilk mekanla başlıyorum: beyoğlu - ekvator cafe: .ekvatorcafe. tophane- erzurum çayevi hiç kasmaya gerek yok, http://www.ttwinet.ttnet.net.tr/ denizli kadıköy cafe şifresi şu şekilde : 22362086 istanbul atatürk havalimanı dış hatlar terminali: free_internet iç hatlar terminali: free_internet , internetsiz_kalmayin [zaten ismini öyle koyuyorsan secure de etmeyeceksin.] galatasaray lisesi ve çevresinde beyoğlu belediyesinin internetinden yararlanmanız mümkün. küçük bir tüyo genel olarak gördüm ki kullanıcılar şifrelerini unutmamak adına 1234567890 şeklinde giriyorlar.ben faydalandım.denemekte fayda var - yasemin cafe - bostanlı/izmir - kaffe - bostanlı/izmir deepnot: edit olasılığı yüksek giri... asmalı mescit cafe montreal/ istanbul erciyes üniversitesi fen-edebiyat fakültesi önündeki çardak. yazın açık havada bir şeyler yer, içerken internete bağlanmak hoş olur. şimdi diyeceksiniz ki bura halka açık mı? evet kayseri'deyseniz buyrun gelin üniversitemize. okulun tek kusuru halkın da içeri rahatlıkla girebilmesidir. ancak tez zamanda bunun önüne geçilecektir. bunlar şehir efsanesi endoplazmik retikulum dediğini duyar gibiyim malum mekanı bilenlerin. ama değil efendim. aylardır süren bir yol çalışması bulunmaktadır ki bu çalışma tamamlandığında araçlar artık kampüse girmeden alt geçitten talas'a gidebileceklerdir. haa gevher nesibe hastanesi hala kampüsteyken o biraz zor dediğini de duyar gibiyim yine mekanı bilenlerin. bence ona da bir çözüm bulunacaktır çünkü kampüs ciddi ciddi fen-edb. fak.'nin ilerisine doğru ilerlemektedir. ama karanlık bir yürekten gelen not onsuz tadı olmaz tabi der, içini çeker, gider... istanbul/kabataş-kadıköy - kahve dünyası görükle deki her apartın yakınları. havalar ısındığında her apart önünde ve karşısındaki apartmanların balkonlarında elinde dizüstü bilgisayarıyla takılan gençleri görmek mümkündür. ege üniversitesi - e cafe istanbul/altunizade capitol. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 AM. |