![]() |
flames mükemmel bir vast parçası tükçe meali: gözlerini kapat sana dokunmama izin ver sana gerçek bişey vermeme izin ver kapıyı kapat korkularını arkada bırak bana verdiğin şeyi sana vermeme izin ver beni yaşama bağlayan tek şeysin seninle olduğum zamanlar... numara yapmak için bir neden yok senle olduğum zaman alevleri hissediyorum sadece beni içine koy hiçbir zaman çıkamayayım sadece beni içine koy senden hiçbir zaman ayrılamayayım vast in flames parçasının orjinali için close your eyes let me touch you now let me give you something that is real close the door leave your fears behind let me give you what you're giving me you are the only thing that makes me want to live at all when i am with you there's no reason to pretend that when i am with you i feel flames again just put me inside you i would never ever leave just put me inside you i would never ever leave you birine olan aşkın, nasıl anlatıldığının dersini veren şarkı. that when i am with you i feel flames again der,bu güzelim şarkı ve you dediği an uçmaya başladığını hissedersin. öyle. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM. |