![]() |
esbjorn bitirme yapmak için karşı kıyılardan kalkıp gelen fakat elindeki votka ve cipsler sayesinde son güne kalmamızı sağlayan, ardından ısmarladığı pizzalarla bizi ihya eden eski dost, yeni yazar. masai mara düzlüklerinde çitalar ve impalalarla oyun*** oynadığını düşündüğüm üçüncü nesil arı... * kendisine doğumgününde hediye edilen coğrafya atlasını çok seven yazar.. vay ibne en güzel direk dansı yapanlardan. mezuniyet töreni yıldızı yavrum benim. en değerli varlığım, suyum, ateşim, ocağım, güneşim, radyom, mp3playerım, olmazsa olmazım,yanaklarını sündürdüğüm, inanılmazım, dayanılmazım, sözcüm, halaybaşım, yakışıklım. durumun vehametini anlatmaya çalıştım sen yokken başaramadım. bazen günlerce konuşmadığım oluyordu masanın başında boş şarap şişelerinin loşluğunda yarım yamalak uyumaya çalışırken. gündüzün geceye, günün ateşe karıştığı zamanlarda geçirdiğimiz ardışık saatleri hatırladıkça biraz daha loş oluyordu içerisi. paraya merak saran yazar. an itibariyle ülkelerin para birimlerinin kısaltmasını girmiştir. not: hepsi bu kadarcık mıydı? para babası. psikopat tematik yazarlardan olacak yakında.. merakla takip ediyoruz.. herhalde bu girileri döviz bürosundan giriyor gibime geliyor. diğer bir deyişle. €sbjorn geyik unsuru yüksek yazar. severek okuyoruz. arada kayışı kopar, delirir falan, fırtınalar koparır sonra basarım tokadı buna durulur, şeker gibi bir adam olur. sonrası beni ilgilendirmez. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 PM. |