Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   esdora (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=193564)

bluemoon24 13-01-2009 05:44 PM

esdora

taşkışlalı arı

efes gezisi sırasında tanıştığım güleryüzlü insan

alışverişsever, ince, itüsözlüğü explorerında homepage yapmış olan, fırsat buldukça * bol bol giri giren insan.

bugünkü zirvede tanıştığım fakat zaten mat 103ten tanıdığımı farkettiğim taşkışlalı allahın en çok sabır vermesi gereken arılardan *

sözlükte konuşmaya başladıktan sonra ortak bir arkadaşımız sayesinde itüfest günü tanıştığımız sonra da anadolu zirvesinde beraber olduğumuz, fotoğraf makinesiyle **hepimizi ayrı ayrı çeken, kendisi kadar muhabbeti de tatlı olan sözlük yazarı

beraber bowling zirvesi için çalışmalara başlayacağımız arı..çok sevecen ve iyidir.re istanbul zirvesinde adını bize yazdırarak fotosunun çekilmesini sağlamıştır sayın arımız.sevgiler saygılar..

kendisiyle bu sene tanışmış olsam da uzun süredir arkadaşmışız gibi samimi sohbetlerimiz onu ayrı kılan nedenlerden sadece biri.sevecen,güzel,şirin,konuşkan ve dinlemekten zevk aldığım, bir çok şeyi onla paylaşabildiğim yazar..beraber zirvelerin anadolu yakasında olması için baskı yaptığım şirin mi şirin yazar

despinaa, 05.06.2004 21:20)

herkesi resmedip içindeki trt2 de resim dersi veren amca'yı canlandıran arımız, uzak da olsak biliyoruz oralarda bi yerlerde bizi izleyen ortam meraklısı bayanların olduğunu, hemi de bıyıksız*, ayağımızı denk almak lazımmış.

zirve yolu ile tanış olduğum kişi. eleştiren, gayet açıksözlü, pek güzel girilerin sahibi sevimli, şeker gibi insanmış kendisi. senelerin op'u imiş aynı zamanda, ircnin piri insanmış. itü sözlük sohbet odası opluğunu soruşturduğunda anlamıştım zaten.

ters çevirince normal bir kakaolu keke dönüşen browniler* yapan şahıs. hava şartları yüzünden mangalsız gerçekleşen organizasyonu başıma kakan kişi. yine de seviyorum kendisini.

re-istanbul zirvesine gelemeyip telefondan benim ismimi kağıda yazıp resmini çekin şeklinde mesaj atan yazar.

taşkışlalı olması nedeniyle seneye sık sık göreceğimi umduğum yardımsever arı..

nickname telaffuzu konusunda zorluk yaşayan sevimli güler yüzlü insan

fotoğraf çekilmekten bıkma durumuma anlayışla yaklaşan elma yanaklı * sevimli sözlük yazarı.

ortak arkadaşlarımız sayesinde mat103 dersinde tanıştığımız, tabu zirvesinde görünce baya bi şaşırdığım* arı. eğer galatasaray lisesinin önünde onu görmesem belki de diğerlerini bulamayıp* zirveye katılamayacaktım, dolaylı yardımından sonra kendisine minnettarım. tabi bu beni blade izleyeceğiz diye kandırıp gecenin bi körü taşkışlanın önünde ıslanmama neden olmasını unutturmaz**

tabu zirvesinin organizatörü, neredeyse bir hafta boyu görmekten bunaldığım*, alışveriş yapmayı seven, kendisine bir de alışveriş sözü verdiğim, labaratuvar arkadaşlarını paylaşamadığımızicq mun visible listesi üyesi, okul başlayınca projelerim olacak zirvelere katılamayacağım diyip bizi üzen, taşkışlalı üstün mimar..

şu anda yanımızda negatif enerji saçan biri olması nedeniyle kader ortağım, hak etmeden biri tarafından cibiliyetsizler listesine eklenen, güzel, bugün zirvede de beraber olacağım, yaz boyunca görüşemeyeceğimdan özleyeceğim arı.

kısa zamanda çok beraber olduk sevdik birbirimizi. ortak yanlarımızı keşfettik. istanbuldan giderken kendisini ve çevirdiğimiz geyikleri özleyeceğim arı. bir de bir gün beni taşkışlada gezdirecektir.

hem ayrı şehirlerde olmamızdan hem de nete girememizden dolayı sözlükte pek karşılaşamadığımız, ancak telefonlar kadar birbirimize yakın olduğumuz, bir çok benzer özelliğimizin ve düşüncemizin bulunduğu artık zirvelerde pek göremeyecek olsam da dışarıda sık sık görüşmeyi umduğum yazar..

despinaa, 21.06.2004 23:43)

bowling zirvesinde tanıştığım sd-kartını verebilecek kadar bol gönüllü!:!: uzun ince güzel mimar* arı.

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM.