![]() |
erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu ülkemizin üst düzeyde homofobik erkeklerine sorulabilecek en güzel soru, inanılmaz tepkiler alabilir, akabinde ölümle bile sonuçlanacak olayların baş kahramanı olabilirsiniz. - erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu? - iki bira be abi. ama beni bozuyo. -erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu!? +aaa tüh!! bak gördün mü!? -noldu beyefendi!? +bende kansızlık vardı, daha yeni aklıma geldi. kan veremem ki ben. -hımm.. öyle demek.. +hadi bana müsade artık... -erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu!? +b..bu bir teklif mi!? -erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu!? +ııı...nasıl da unuttum!? projem vardı benim acilen gitmem gerek. -yaa.. hangi bölümde okuyorsunuz!? +mühendisim ben. -erkek erkeğe yiyiştiniz mi? +lan?! -neden hep soruyorum bu soruyu allaaaaam? -erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu? +ne diyorsun .mına bile koydum! -lan?! -erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu? +hatırlamıyorum, hedecanla beraber o gece çok içmiştik. sabah uyandığımda arkadaşımla aynı yatakta yatıyor buldum kendimi. -hımm anladım. direkt... eş cinsel misiniz? yada arada biseksüel takılıyor mısınız tarzında sorulması daha bir anlamlı olur kanımca. top musun lan'ın kibar hali - erkek erkeğe cinsel ilişkiniz oldu mu ? + senin o gülen yüzünü sikerim dünyayı bundan sonra bembeyaz sanarsın! -erkek erkeğe ilişkiniz oldu mu ? -kızım! -baba! -erkek erkeğe ilişkiniz oldu mu? +thank you mario but princess is in another castle -anlaşıldı... sıradaki! -erkek erkeğe ilişkiniz oldu mu? +e ama ben kızım? -hanımefendi sormam gerek bu soruyu prosedür gereği. cevap verin lütfen +bazı lezbiyen deneyimlerim oldu evet... sayılır mı? -uffff... nasıldı? - erkek erkeğe dinsel ilişkiniz oldu mu? - öhömm! ben o konuya çalışmadım hocam. - cinsel desem atlıycan hemen di mi? - evet. - atlar mısın lan harbiden? - yanlış anladınız hocam. - uu yeee!! Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM. |