Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   dedim ve noktayı koydum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=192758)

bluemoon24 13-01-2009 04:42 PM

dedim ve noktayı koydum

beşinci nesil yazar.

böyle bir kadırgalı havası olan bir yazar. arkadaş, girilerinde her an çotank diye kafaya indirebileceği bir değnek taşıyor havası estirecek kadar sert, ama samimi, güler yüzlü de aynı zamanda. en azından ben öyle gördüm. zaten ne zamandır da tanıyormuş ya bizi... neyse, bir kere de buradan hoşgelmiş bakalım...

ek: nicki de kallavi...

kendisinin nicki, benim bir zamanlar belirttiğim üzere itü sözlüğe bir daha gelirsem alacağım nickti. aynı şeyi düşünmüşüz kendisiyle demek ki. hoşgelmiş.

kalbi her daim kırık olan arkadaşımdır.duygu yüklü yağmur bulutudur.benli dilberdir.test canavarıdır.nesildaştır,arkadaştır.ve.. sana sesleniyorum ey dedim ve noktayı koydum içinde bulunduğun bunalımdan çık!seni üzene yer verme hayatında.kurtul asalaklarından. mutlu ol!sevgiyle kal!

not : sevgili günlük gibi yazdım ama bırakınız olsundur.

an itibariyle kendisine yemek sözü verdiğim nesildaşım yazardır. sonuç ne olursa olsun o yemeği beraber yiyeceğiz ama umarım keyifle yeriz. hiçbir şey için sıkmasın canını en iyisi olacağına ben eminim..

öss'ye girecek insan kişilerinden kendisi, ayrıca türlü atraksiyonlarıyla beni yerden yere vuruyor.minişim aynı zamanda..aman aman dost başına böylesi.

doğum gününü ilk kutlayanlar top 3 listesinde birinci sıraya yerleşmek için sınava girecek olmama rağmen,erken uyumam gerekiyor olmasına rağmen,sözlüğe girişte bir takım aksaklıklar yaşamama rağmen kendisine bir limp bizkit diyorum.

bundan sonrası işbu yazara özel :

iyi ki doğmuşsun!sana mutlu,dolu dolu,güzel günlerin ağırlıkta olduğu bir yaşam diliyorum canım.

ee tabi benim doğum günümü unutursan da saçını başını yolabilirim,seda sayan'a çıkıp seni tüm ülkeye rezil edebilirim .
kendisini tanımamama rağmen nickine hayran olduğum yazar süper bir yazı-nick uyumu yaa.

öss girdabından alnının akıyla çıkmış yazardır kendileri. ayrıca bugün de doğum günüdür, kutlu ve mutlu olsundur. çok tatlı birisi çookk.. emresiyle beraber yemeğe bekliyorum unutmasın.

hele şükür ki bir statüsü oldu artık, çığlıklarla ve mutluluktan gözünden akan yaşlarla kutladığı bizzat tarafımdan tespit edilip kayıt altına alınmıştır.

garip bir şekilde tanıştığım, bir o kadar çabuk kaynaştığım, kendisini yeni keşfetmeme rağmen girilerini beğenerek okuduğum, nesildaş ve ilk başta erkek zannettiğim yazardır kendisi. biraz hoş olmamıştır tanışma faslı ama affettirmişimdir kendimi. girilerinin devamını bekliyoruz...

bugün itibariyle 3 hafta sözlükte olmayacak olan yazar.

yazdıklarını özenle takip ettiğim çoğukez düşüncelere dalmama sebep olan yazar

tam ben döndüm derken bu sefer kendisi 3 haftalığına hesabını kilitlemiş yazardır. neyse, sonuç vuslatsa beklemek sorun değil elbette

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 AM.