![]() |
christina ricci küçük yaşlarda adams family ve casper'da oynamış, daha sonra sleepy hollow ve the man who cried 'da johnny depp le başrolleri paylaşmıştır, bu sebepten dolayı da kıskandığım aktristir aynı zamanda, çok güzel olmamasına rağmen sevimlidir bi de. mermaids'te de oynamıştır, ally mcbeal'da da bi dönem. monster'da charlize therona eşlik eden yardımcı kadın oyuncu. buffalo 66 adlı filmde de oynamış aktris... sene ya 1997 ya 1998.. o zamanlar gençliğin takipçisi olduğu toppop diye bir müzik dergisi vardı. hatırladığım kadarıyla, ki ben daha ya dokuz ya on yaşlarında olacağım, bu dergide christina ricci kişisinin bi röportajını okumuştum. 1980 doğumlu olan bu hatuna ergenliğe girdiği, göğüsleri çıktığı halde çocuk rolü oynattırıyorlardı hala dediğine göre. ve göğüsleri belli olmasın diye koli bandıyla bantlayıp kıyafetlerini öyle giydiriyorlarmış kendisine. bu durumdan sıkılmış kızcağız. 'artık büyüdüm, kadın rolleri oynamak istiyorum' gibi bir şeyler demişti. sonra oynadı da tabi 'kadın' rolleri. bu röportaj benim niye aklımda kalmış onu bilemiyorum ama hatun güzel, takdir ediyoruz, severek izliyoruz. Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |