![]() |
yoga yapan mistiq kedi * başlık : italiano internet üzerinde siemens sx1 ile alakalı paylaştığı bilgilerle takdirimi kazanan güzel insan. kurulduğu günden * bu güne kadar oluşumuna katkıda bulunmuş binlerce yazarı ile buralara gelen güzel bir sözlük uludağ sözlük... kurulduğu ilk günleri hatırlarsak az sayıda insan online oluyordu,sözlük biraz yavaştı...ama günler geçti,sözlükte büyük değişiklikler oldu...bunda öncelikle zall ve diğer moderatörlerimizin emeklerini göz ardı edemeyeceğim.çok çalıştılar çok uğraştılar ve 1.5 sene bile olmadan sözlüğümüz çok gelişti.ne zaman sözlüğe girsem en az 100 kişi online ve şu an 1.5 milyon adet entrymiz var.bu kadar kısa bir sürede buralara gelmek büyük bir başarıdır... tesadüf eseri rastladım bu siteye...girdim ve kabul edildim.ilk zamanlar pek yazmıyordum,ama sonra sözlük renklenmeye başladı ve ben de olabildiğince düşündüklerimi yansıtmaya çalıştım buraya... bugün baktım...vay be bir sene olmuş buraya üye olalı.koca bir sene bana dehşet bir bilgi birikimi,çok sevdiğim bir kaç dost ve arkadaşlar kazandırdı... isteğim birinci senemi doldurduğum bu sözlüğün çok çok daha gelişmesi, insanların rahatça yararlanabildikleri bir site olmasıdır...teşekkürler. * * düzeltme : bu yazı birinci senemi doldurduğum sözlükteki emeği geçen herkese bir teşekkür yazısıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM. |