![]() |
zor - 2 * z o ve r harflerinden oluşan 3 harflik kelime. * hala eskimeyen nev şarkısı. * nev'in tek kişiye ait olmadığını söylediği ve 28-29 yaşlarında tamamladığı şarkısıdır. hatta 19'undaki koca kadın da o yaşlardaki bir ilişkisine aittir. * nev in en güzel parcası, benim de en sevdigim sarkıdır. yalnız ard arda dinlendiginden midir cok kısa geliyor be kardesim.. * insanın vücud yapısını aşma halinde kas yapısının bulunduğu durumdur. menevi yönden olarakda kendi veya başkaları tarafından oluşturulan olumsuz duygu yoğunluğudur. * ing. difficult. * zor kadere emanet ettim seni dizesindeki zor kader tanımı ile bitiren şarkı. zor kadere rehin bıraktın beni ne almaya geri döndün ne kendini de rahin vermeye zor işte sevdiğim müddetçe yokluğun kaldı bana o yıllar evvel 19'unda koca bir kadındı ve tek suçu bir hayale aşık olmaktı hayal gitti kadın büyüdü kelimeler kaldı onlar da öksüz. * nev efsanesi. yaşanmışlıkla beraber dinlenmesi halinde bünyede sakatlık bırakması olasıdır. hala sevdiğin birini affedememek , 19 yaşın getirdiği hataları göz ardı edememek, bir aşkı gurura yem etmek, zor da olsa dönüp gitmektir. * * 545645648 yıl gecsede dönüp dinlenecek sarkılardan. nevin sesinden büyülenme nedeni. bir insan niye baskasının gözyası olurki? hepimiz baskasının hikayesinde, hikayemizde ise çok baska biri. mutlu olmayı istemek hala aptallık mı? Bir gün gelir de bir an, çokça zamanlardan sonra Geri dönüp baktığında bilmem anlar mısın ? O senin bir anının, benim ömrüm olduğunu Ne çok sevildiğini, artık çok geç olduğunu * imkansız olmayandır. * bir çok sefer hayatın yanına eklenen kelime. * an itibariyle ağzıma sıçan şarkıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |