![]() |
citlembik - 2 * cekirdek yer iken cocuklarin yada ev kadinlarinin adlandirdiklari sey.. örn. : -ne yapiyorsunuz +hic oturuoyoruz -ee nedir o elinizdeki kus yemi gibi +cekirdek -ne yapiyorsunuz olnlari +citliyoruz efendim citliyoruz * antep ve kilis yöresinde melengiç denir.kahveside vardır.çok faidelidir. * beşiktaş'taki ıhlamur kasrı önünde - 3.13m -lik bir çitlembik * doğum günü kutlu olasıca yazar. * aynı familyadan olduğumuz yazar. * * 13 agustosta dogmus yazarlarimizdandir... dogum günü kutlu olsundur... * abdullah aymaz'ın bir kitabı.* * Eseklere verilen bir yemmis , bende yeni ögrendim ispati asagida... http://youtube.com/watch?v=i2Y-8C-sjpw + * 90'ların başında trt'de yayınlanmış bir çocuk programı idi. yanlış hatırlamıyorsam iki kukla sunuyordu. * Son ögrendigime göre nadirde olsa ilac yapiminda kullaniliyormus citlembik bitkisi. * sezerciğin arkadaşı olsa gerek. * yeni bilgisyar almış bi yazar. bilgisayarı o kadar hızlı ki saniyede bir özelliklerini girebiliyor. * * icin yapılacak bir "gereksizler" listesinin en tepesinde yer almasi muhtemel yazarımsı. sevmedim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 AM. |