![]() |
mrtince * yeni nesil sözlük çaylaklarından birisi daha..hoşgelmiştir..* * aynı zamanda ekşi sözlük yazarıdır. * kafasına ucak tekme atılası insan. * caylaklık sebebini ogrenmek isteyen eskinin yazarı,$imdinin caylagı.. * dikkat çekmek için * fasilitesi sonuçlarına, kısa sürede büyük katkıda bulunan ve şimdilik çaylaklıkla ödüllendirilen kişi/kurum/kuruluş. * yıllandıkca guzelle$en insan.. * fotomontaj güzeli * uludag sozlugu cok seven yazar.. nolu entrysi ile ben fesatım yahu dedirten akabinde * nolu entrysi ile yokya yazar hafiften giriş için yumusatma yolları arıyor dediğim beni fesatlıktan aklayan yazar...* * savasinda destek olmasi icin icin eksi sozluk'ten adam* getirten aslan parcasi. * * edirne zindanalti nda gecen gece dagitan yusuf abi'ye gore saat 6 yonunde oturmaktadir.* * fotoğraf çeken ve güzel enstantenelerini bizimle paylaşmaktan keyif alan genellikle şapkalı kişilik. http://www.mrtince.com * ölüme değişik bir perspektiften yaklaşan yazardır. * * evebeynlerinin olumu hakkinda du$unduklerinin aynisini kendi cocuklarinin/torunlarinin da kendisi icin du$unmesini istiyorum bu yazarin. sayesinde farkettim ki empati aslinda guzel bir $ey. * ikinci nesil caylak olmu$ ki$i. * uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kabasını alan yazar.. * uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kafasını sken yazar. * enteresan ... * tanımadığım insan. "şeriat gelicek lan" gibi salak bir söze inanmayan tek akıllı. ne benim yalakamdır ne de takipçim. dediğim gibi tanımıyorum. * diye bir ukte verip beni sandalyeden düşürmeye teşebbüs eden yazar. * * tanrının,insanlara bir armaganı.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM. |