![]() |
pamuk proton ve 7 elektron * nirvana hayranı olması kuvvetle üçüncü nesil bir yazar.* * misafirperver bir yazar. * * * * nirvana hayranı olması nedeniyle * bir kez daha tebrik edilesi yazar arkadasım. bir de nerden tanıdık diyordum bu nick. edit: çalış çalış daha ne tematikler gelcek sana.* * kafa dengi nesildaş, konserde karşıma çıkmasın tepeliyecem o ayrı * * endüstri mühendisi yazar... * o bir bateri ustası, burak gürpınar ne ki bunun yanıda, eline verir bagetleri vala.* * * 500. entyrsini nickinin altına girerek bunu herkese duyuran ve kendi kendini tebrik eden cok bilinmeyenli yazar.* * en büyük destekçisi olduğum yazardır. * * yanlışlıklarımı kibarca bana gösteren yazar * mastürübator yazar. * * * * ortak noktlarımız olan yazar. örneğin, aynı hayvandan nefret ediyoruz. * ruhu o an ne isterse onu dinleyen yazar.. ayrıca kaliteli entryleri ile dikkatimi çekmiş kişidir kendisi. * hic caylak olmamıs yazar. * * * * * * üçüncü nesil yazar..* * tamamen duygusal sebeplerden dolayı nickini değiştirmiş yazardır. eski hali için, * . * * yeni nesil çocuk masalı. * bu elektronlar efendim rutherford u çok severler. çünküsü rutherford atom modeline göre elektron enerji kaybettikçe spiral bir yörünge çizerrr ve bomm protonun üstüne biner.gerisi malum. * * * * 7a grubuna dahil olduğunu düşündüğüm yazar. 1 elektronu kaldı, alıp kararlı hale geçecek inşallah. * yükü -6'dır. * bilgi entryleri ile sözlük e katkısı olan yazar. * * yaratıcı nick sahibi yazar. * entrylerini okuduktan sonra şükran dolu bakışlarla ellerine saglık dedirten yazar. * daha güzel günler adına diktiği ağacı hiçbir zaman susuz bırakmayacağına dair söz verdiğim, iyi niyetli insan. * 'noluyo lan' dememe neden olmus yan sanayi yazar. * * * * * iq sunun 145 olduğunu iddaa eden yazar. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM. |