![]() |
mazhar alanson mfö elemanları içinde solo albüm çıkarmış tek şahsiyet kendisi biricik sudenle evlidir benim hala umudum var adlı şarkıyı bayhana vererek bin kat daha sevgimi kazanmış insan ah bu ben diyerek mecnun a dönen abimiz. ülkemizin en iyi bas seslerinden biri bir çok hoş şarkısıyla ve sesiyle beğendiğim cerrahi tarikatına mensup deli-dolu ama sevimli abimiz naber çelik atatürk nasıl? diyerek beni fena dağıtmış insan. grup olarak beyaz show'a çıktıklarında erkan oğur'un programa katılmaması üzerine 'işte bazı insanlar bir yere gelemedikleri zaman hede de hödö de' diye zırvalamasının sebebi olarak oğur'un bir röportajında 'mazhar iyi söz yazıyor, vokalleri de iyi ama müzikleri çok tanıdık' demesi olabilir mi diye düşündüren tok sesli kaliteli şarkı sözü yazarı müzisyen. beyaz show'da canlı yayında 41 yaşındaki bayana kaşar diyerek yarmıştır. bir anneye sadece yaşı 41 olduğu için kaşar diyebilmiş ve bu densizliği stüdyodakiler tarafından yutulmuş kişidir. terbiyesizliğin bu kadarına pes dedirtmiş, fuat ile özkanı dahası şarkıları utandırmış, üstüne üstlük özür bile dilemeden pişkin pişkin muhabbete kaldığı yerden devam etmiş şahıstır. gençliğinde devlet tiyatrosunun oyunlarında da oynamıştır. sesi çok ta güzel olmasa da, şarkılarda sesini mükemmele yakın kullanabilen bir yorumcu olarak mfö solistidir. karizmatik amca. kaliteli müzisyen. sesi, konuşması, tipi, harketeleri... herşeyi çok sempatik geliyor bana... feridun düzağaç da çok sever bu herifi. duygusal derinliğinden kopup gelen sözleri ve besteleriyle bu alandaki taçsız kraldır, gönlümüzde taht kurmuştur. onunkisi gerçekten de arabesk, salya sümük bir duygusallık değildir, şarkılarındaki samimi duygusallığa ayrıca hayranım. bas sesiyle varlık kazandırdığı notaların lezzeti de cabası. şarkılarını sanki -uykum var birazdan yatıcam! -sizin için burda değilim kendime söylüyorum!! -ağzımı oynatarak şarkı söyleyecek halim yok!!!! diye okuyanama ne olursa olsun tadından yenmeyecek,kolay kolay sesi zihnimizden silinmeyecek, kadife sesli,mfö solisti eşsiz insan. kısa zaman önce 'aslında çok sofistike sözler yazıyorum ama halktan kopuk oluyor.bu yüzden basit sözler yazmaya karar verdim.mesela: sarı laleler aldım çiçek pazarından.' şeklinde bir açıklama yapan mfö solisti. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 AM. |