![]() |
antalya da cocugunu cope atan anne * hangi akla hizmet böyle bişey yaptın diye hesap sorulması gereken kadın.ulan hangi insan evladı çocuğunu çöpe atar?böyle bişey yaptığına göre hayvansın zaten sen.gerekçesi de iğrenç.çocuğu istemiyormuş.çocuk mu dedi ben doğmak istiyorum diye.gittin sen seviştin.minicik bebeğin günahı ne. maddi imkansızlık yüzünden çocuğa bakamasan bile devletten yardım iste,o da olmadı çevrendekilerden yardım iste.hiç bir şekilde bakmaya imkanın yoksa git çocuk esirgeme kurumu na bırak,o da olmadı cami önüne bırak,ne diye çöpe atarsın o minik yavruyu?çöpçüler görmese,atsalar çöp arabasına,o metallerin altında ölse bunun vicdan azabını kim çekecek.gerçi sen çekmessin böyle birşey yaptığına göre. çocuk şansa bulundu diyelim.hayırsever biri buldu çöpte,büyüttü falan.çocuk eğer küçükken kendine böyle yapıldığını öğrense,artık o bireyden hayır gelir mi?psikolojisi allak bullak olur zavallının.sonra da suç oranı arttı bilmemne.her şey çocuklukta yaşadıklarınla alakalı.yapmayın etmeyin,insanlığa darbe vurmayın yaptıklarınızla.açmamış güllerin boyunlarını büktürmeyin bu tarz anneliğe,insanlığa sığmayan hareketlerinizle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 PM. |