![]() |
kız olsam verirdim her erkeğin içinde bir gay olduğunu ispatlar nitelikte söz öbeği. eşcinsel deneyime merak bastırılmalıdır ne de olsa adamın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan. edit: sen ne büyük ibneymişsin bkz. vereceksen ayar ver) bir kısım erkeğin birbirine söylemekten imtina etmediği söz. brad pitt için söylenmiş söz erkeğin gözüne bile hoş gelen erkek modelleri için söylenegelmiş tümce. lakin genellikle kullanılışı şaka amaçlıdır. ciddi ciddi söyleyenlerine biz genellikle ibne diyoruz. bkz. kız olsam kendime verirdim) david bowie için söylenebilir bunun bir de kızım olsa verirdim versiyonu vardır, nispeten daha terbiyelidir... bazı arkadaşlarımızın aynanın karşısına geçip kendi kendilerine söyledikleri kendilerini yüceltme cümlesi..genelde olduğu gibi kızları aşağılayan bir yönü var bu cümlenin de ayrı mesele tabi.. bir erkekten duyulması halinde bireyin bastırılmış duygularını açığa vuran, fazla yaklaşmayın sakata gelebilirsiniz izlenimi veren replik. bir bayandan duyulduğunda, o bayanın acı bir aşk macerası yaşadığı sonucuna ulaştıran replik. tekrar düşündüm de bir bayandan duyulması halinde, ortamdan acilen uzaklaşılması gerektiğini gösteren replik. brian molko için kurulabilecek cümle. direk kötü niyetli gazzz cümlesidir, yoksa delikanlı adam arkadaşı için kız erkek bakmaz yapar her türlü fedakarlığı. bir de bunun kız olsan seni ne yerdim versiyonu vardır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 PM. |