![]() |
leon - 4 * 8,6 puanla imdb top 250 de 39. sırada bulunan müthiş film.* jean reno ya bi kere daha hayran olmamı sağlamıştır. natalie portman da daha o yaşlarda belli etmiştir kabiliyetini. türkçesi sevginin gücü veya aşkın gücüydü yanlış hatırlamıyosam. * * Mathilda: Leon, I think I'm falling in love with you. It's the first time for me, you know? Leon: How do you know it's love if you've never been in love before? Mathilda: Cause I feel it. Leon: Where? Mathilda: In my stomach. It's all warm. I always had a knot there and now... It's gone. Leon: Mathilda, I'm glad you don't have a stomach ache any more. I don't think it means anything. . * evlenmeye karar verdiren film. * bu filmi izlersin ve sonunda çalan shape of my heart la kensini salıverirsin...12 - 13 yaşlarındaki bi kız çocugundan beklenecek oyunculuk performansı nedir? kesinlikle 10 katını sergiliyo natalie portman... * iki saat soluksuz izlenen film. film bittikten sonra içinizi bir hüzün kaplar ''ulan keşke hiç bitmeseydi'' dersiniz. * film biter... derinlerden, oooofffffff yaa dedirtir insana. * büyülü film basit replikleri bile insanın hafızasıda yer etmeyi başaran film. -hayat hep böyle zor mudur? yoksa sadece küçükken mi? -hep böyle zordur... * ülkemizdeki tvlerde "leon sevginin gucu" adıyla yayınlanan filmdir. * mathilda leon ve saksıdaki çiçeğin arasındaki duygusal ilişkiyi anlatan natalie portman jean reno nun başrollerini paylaştığı luc besson filmidir.film izlendikten sonra süt içme alışkanlığı da kazandırabilir. * --spoiler-- - Mathilda, niye bana bunu yapıyorsun, sana iyi davrandım. Dün şu kapının önünde senin hayatını kurtardım + Doğru. Ve şimdi de ondan sen sorumlusun. Hayatımı kurtardıysan bunun için iyi bir nedenin olmalı. Beni şimdi kapı dışarı edersen o kapıyı açmış olmanın hiçbir anlamı kalmaz. --spoiler-- * seat araba markasının hatchback modeli. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14 AM. |