![]() |
live is life - 2 * zaman zaman bağıra çağıra söyleme nöbetlerimin geldiği hoş şarkı. * hayattayken yasayalimdır bizzat. yaşadığına pişman hallerdeyken, keşkelerdeyken yaşamıyoruz çünkü. * hakkında yazılan entryleri okurken bile gaza gelip bağıra bağıra söylenen şarkıdır. * * yazdığı entryleri okuyunca sanki ekşi sözlükten bi yazarmış havası soluduğum 3. nesil yazar. * bildiğiniz melektir, candır, bitanedir.3.nesil yazardır. * benim bu günlere gelmemde çok emeği geçmiş saygı değer,büyük düşünür,kalemi sağlam,mücahüüt ve benim en sağlam dostum pek sevdiğim saydığım 3.nesil yazardır. * linkte ablanın live is life dediği çok açıktır. * ** http://youtube.com/watch?...qVz2Q&feature=related + * sözlüğün vazgeçilmezidir kanımca. uğruna binlerce başlık açılası insandır, gelecekte ailemizin avukatı olcak adamdır, iyidir süperdir $ukela bir kişidir, vazgeçilmez dostumdur, 6 yıldır hayatımdadır ve daha daha olacaktır. uyuz bir tanışma yaşasakta ilk başta sonra kaynaşıp sevgi pıtırcığı oluşturmuşuzdur. sevmeyene şaşarım! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 AM. |