![]() |
altin kafesteki bulbul * gönderme ile hoş gelmiş yazar. edit: * sıkı beşiktaşlı bir yazar. hoşgelmiş. * sadece * 'den mütevellit rumuzunun altına iyi bir şeyler yazasımın geldiği yazardır. * ille de vatanım sözünün kaynağı olan bülbüldür. * - durun abi bülbül bir şey diyor + vatanım - napacaksın lan vatanı elimizde çok güzel brad pitt var + olmaz ben vatan şaşmaz hayranıyım abi - ona lafımız yokta niye bana kelime oyunu yapıyorsun lan deyyus * bülbülü altın kafese koymuşlar, bülbül yine bülbül... * artık o bülbül o kafeste bir büyük açıp bir de uzun malboro yakmaktadır.* * ne yazık ki sigara kullanan ama alkol almayan bulbul. * beşiktaşlı olduğunu öğrendiğim kendisine forma etmek istediğim yazar* * iyi bir yazar. nice yillara tekrar. * an itibariyle kutsadığım yazar. * * Nazik,samimi bir yazarımız. edit:teveccünüz efendim.... * illede özgürlük demiş.. * elmas kafese terfi etmek isteyen bülbüldür. * "embesilden hallice" tabirini dağarcığıma katan yazar. cümle içinde kullanalım: hahahah yok ya kullanır mıyım hiç * * * oss konusunda bana her nedense güvenen ve destek olmaya çalışan iyi niyetli kişi. hakkında pek az şey bildiğimden ötürü dolu dolu anlatamadığım fakat anlatılacak pek çok şeyi olduğundan emin olduğum... * an itibarıyla çaylak olduğunu öğrenen ancak, "kusurunun ne olduğunu ve süresini" öğrenemeyen yazardır. * edebiyat eğitimi aldığımı bilmeden gazel okuduğumu tahmin eden yazar. tebrikler. * çaylaklık cezasıyla sürgüne gönderilen, cezası biter bitmez koşa koşa altın kafesine* geri dönenen bir garip bülbül. * * tüm kafestekiler gibi mahkumdur kendisi. en iyisi onu mahkumluktan kurtarıp güzel bi çevirme yapmaktır. çevirme sevmem diyenler için bülbül dolması öneririm, şahane olur. * * * anketör misali sözlük hakkında tespitleri olan yazardır. amma velakin denekleri arasında ben ve ailem ki ma aileyazarız yokuz denekler arasında biz yoktuk saylanmaz. * Muhtemelen vatanıyla veya vatandaşlığıyla hiçbir derdi olmayıp sadece kafesin temizlenmesi beklentisi içinde çırpınan bülbülün durumudur. * hemşehrimdir. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM. |