![]() |
lost taki adanın sırrını buldum lost adası son derece esrarengiz bir yerdir.. --spoiler-- daha detaylı bakıyoruz gerçekte dizinin çekildiği oahu adasının şekli, haritası benziyorlar.. --spoiler-- beş lost manyağı ndan dördünün ağzından allahın her günü teoriler eşliğinde dökülen cümle. herkes bir sır buluyor onun peşinden gidiyoruz sonra başkası çıkıyor spoiler'lar spoiler'lara karışıyor falan.. da bu senaristler tek tek bakıyorsa tüm teorilere neden demesinler terş köşeye yatıralım bu insanları. yani milletin teorisi gibi bitireceği varsa bitirmeyecektir gibi geliyor. bu durumda eyvahlar olsun tabi. dizinin kilit noktası olan adanın sırrının bulunması demek dizinin bitmesi demektir. o yüzden çok iddialı bi sözdür. bunu demenin başka yolu oturup baştan ayağa, her soru işaretine cevap bularak teori yazmaktır, zordur. o sırrı senaristlerin bile bilmediğini düşündüğüm durum. saçma sapan bir teori: http://www.stargazete.com/... - hele otur bi soluklan yiğenim. + abi, buldum diyorum. sır falan. - ada çayı içer misin evladım? + ya abi ya bak... - hehehe, keraneci seni. bak bizim çaycı sırrı var, onu da çözsene. ya of sıkıldım: Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 AM. |