![]() |
istifa ediyorum bir işten kendi isteğiyle ayrılma durumunu bildiren cümle resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum. tekrar 8 yaşınn tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım. bütün bildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler ama bu kadar az bilmek seni rahatsız etmiyor çünkü ne bilmediğin bilmiyorsun ve umurunda da değil. bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek veya kızdıracak şeylerden tamamen bihabersin. eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsan, önce beni yakalaman lazim, çünkü ebeee, elim sendeeeee!** -ben istifa ediyorum -sen istifa edemezsin çünkü ben seni kovuyorum -yani tazminat vereceksin -o açıdan düşünmemiştim. hiç bir filmde geçmeyen ama güzel olabileeğini düşündüğüm replik son günlerde girdiğim hiçbir işi beğenmediğim için sıkça yinelediğim söz grubu. yarım elma isimli diziden bir replik. medenî : demek öyle.seni kovuyorum. yonca : hayır,ben istifa ediyorum. medenî : ya tazminatı neyse veririm.ben kovuyorum. yonca : hayır ben istifa ediyorum. medenî : o zaman seni işe tekrar alıp tekrar kovuyorum.ağız tadıyla bi' adam kovamadık ya.tazminatı neyse verecez kardeşim.akıllı ol... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM. |