![]() |
olmeden once sorulan son soru * r eden biriyse muhtemelen soru şu olacaktır: -neden ben? yok öldürülen biriyse, durum daha matrak bir hal alabilir: -abi yenge için o biçim diyorlar, doğru mu? -o iç cebinde duran şey ne? -beni ordan vurabilir misin? -tahmin et kaç kişiyle boynuzlandın şimdiye kadar? * - bunu içersem bişey olmaz di mi? * kopeginiz ısırır mı? * burdan direk kaçılıyo mu? * -mahmut abi boy vereyim mi? * * -öndeki bmw yi geçeyim mi lan hüsnü? * -bu anketin yan etkileri nedir doktor bey? +iç gitsin, atın ölümü arpadan olsun. -ama ben yazarım. +sen içecek misin? yoksa ben mi içireyim? -tamam, tamam... * - bu araba en fazla ne kadar basıyor? * bu köpek pitbull değil, değil mi? * la kazım... kazım... olm ölüyon madem altınların yerini söyle. şşş, altınlar nerde lan? * muhittin, olm, yanlis anlamiyorsun degil mi? * - ölmekten dolayi mutlu musun? - mutlu değilim ama seviniyorum, çünkü bu anlamsiz koşunun bitmesine ve derin boşluğa katlanmanın artik bittiğinden dolayı seviniyorum. * -la oglum 4. gattan aşağıdaki gumların üstüne atlayamazsın la. +atlarım oglum -nereye atlıyon la. daha garıya atlayamıyon sen. +la görün sen şimdi. * -hatice,bir kibrit yakta bakalım ne kokusuymus.. -elektirikçiye ne gerek var canımmm..ben hallederim. -bak hulusi aslanın kuyruğuna dokunuyom bişey yapmıyo.ne uslu kedi dimi? -ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! işimi bana mi öğretiyon, lavuk! Kes şu mavi teli! -sayın seyirciler! şimdi en büyük numaraya geldik. Aslanın ağzını açıp, başımı içine sokuyorum. -olum bu mantarlar zehirli değil, bak ben nasıl yiyorum. * -lost'un sırrı neymiş ? * -ölmeden önce son sorun nedir? -son sorumu charlize theron a sormak istiyorum... -çabuk ol... -beni tanısaydı bana bir kere verir miydi? -asın bu i.neyi... * * lan bu gitar direkt fise mi takiliyo? * - o fön makinasını küvete atmayacaksın değil mi? * -hadi olm şu araba gelmeden geçelim karşıya. + bilmiyorum abi beklesek, geçebilir miyiz ki? * burda içki içsek tepki görürmüyüz? * -abi ne olmuş yani yengeyle dostça sevişmişsem?* sende her şeyi yanlış anlıyorsun... mahmut abi o elindeki şey ne abi? * yurdun kantininde yüzlerce kişi kurtlar vadisi izlerken sorulacak sorudur. -arkadaşlar cnbc-e'yi açabilir misiniz? family guy var da. * o şey neden o kadar büyük? * -valla düşündüğün gibi değil abi.su tesisatını tamire gelmiştim.tamir ettim gidiyordum..başka bir isteğin var mı abicim? * Adam karısını başka erkekle yakalar ve dolaptaki adama buyurur. -Kelime-i işadet getir lan! -abi dur, tamam yaptım ama bir sor niye yaptım? - * bang bang. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM. |