![]() |
medeni hali medeniyetsiz * yeni yazar adayı, çaylaklık sürecini yaşayan şahıs.hoşgelmiş * 3. nesil bir yazarımız. hoşgeldin diyorum. * 3. nesil yazarımızdır kendileri. * edit: lhaen miş * . korkacak bir şey yok * . * ironik nick ironik bir sözlük kutlamasına dönüyor o zaman. pardon, kapınızı çaldım. bugün sözlüğün doğum günü de, partimize katılır mısınız?... * arkasında durulmasından rahatsız olan yazar. * evet kendisiyle tanışmamız isimin yanında yazan endüstri mühendisi yazısından sonra oldu. zaten buna çok benzeyen bir nickli elemanada kıldım daha sonra olaylar gelişti. -naber. bende end mühüm. +ha öyle mi ne güzel. şurada okuyorum burada okuyorum. -oh oh maşallah bende şurada okuyorum burada okuyorum. -------------------------------------- asıl ilginç olaylar buradan itibaren başlar. uzun zamandır tanıştığım hödöyle sözlük muhabbeti yapmaktaydık. -ya ben şöyle yazarım böyle yazarım dengesiz yazarım. babam kırk milyar falan diye giden bir muhabbetti sonra bana sordu. +sen hangi sözlükteydin?? -nedemek hangi sözlükteydin tabiykide uludağ... +ha benim erkek arkadaşımda orada.. tabi bende erkek arkadaşını tanıyorum ama fazla muhabbetimiz yoktu kendisiyle fazla aynı ortamlarda bulunamazdık. -haa söyle bakalım adı neymiş?? +medeni hali medeniyetsiz. -ha nasıl olur be ben onla daha 3 gün önce tanıştım, konuştuk monuştuk. sonra gittim ve olayı anlattım kendisine. oda çok şaşırdı tabi. evet sözlük beni yine şaşırtmalarına devam ediyordu. +bir başka olayda bir başka yerde görüşürüz sevgili sözlük. _görüşürüz. +haa nasıl lan sözlük konuştu. anneee koş sözlük konuştu =saçmalama oğlum. =fatih bu çocuğa bilgisayar almakla kötümü ettik ya biz?? +konuştu anne vallahi konuştu. * aklı başında bir yazar. ihtilal ve darbe arasındaki farkı çok iyi algılamış, takdir edilesi bir kişi. entry'lerini mantıklı bir dayanaksız yazmadığına inandığım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26 PM. |