![]() |
bozo23 * köylüm çıkan yazar.** * memleketini çok sevdiğini girdiği bütün entrylere yansıtan, memleketiyle ilgili geniş bir bilgi dağarcığına sahip olan ama bu kadar da abartmasına gerek olmayan yazar. * elazığ'lı, arkadaş canlısı, kardeşim vel hasıl kelam güzel insan. * beni hiç tanımadığı etmediği halde an itibariyle bayramımı kutlayıp, ben neden düşünemedim diye beni mahçup eden düşünceli yazar. * has elazığ ' lı. * yaşından ve çapından beklenmeyecek kadar başarılı genç yazar, memleket sevdalısı, nicky ile uyumlu olmadığı kesin * , sunger bob kadar da sevimli ve güleryüzlü kendileri. * tüm elazığlıları bir araya getirmekte öncülük yapan devamını da beklediğim hemşerim. sözlükte canlandırdığı karakterden 50 kat daha fazla sempatik olan kimse. * elazığ'ın en çılgın antikoffiklerinden. * çılgın olmasına çılgın ama aynı zamanda çok efendi ve saygılı.ayrıca kendisi aşırı bir elazığ sevdalısıdır. sayesinde elazığ'ın ünü macera dolu amerika'ya ulaştı. değişmemesi umuduyla. * sözlüğün birinci yılı dolayısı ile kutladığım çılgın elazığ'lı. * torağına bağlı gerçek bir elazığ'lı yazar.** * doğum gününü kutlar , yaradanımdan istediğin her şeyin ama her şeyin gönlünce olmasını dilerim.. mutlu yıllar .. * bu gün doğum günü olan yazar. iyiki doğmuşsun , iyiki varsın. daha nice nice mutlu yıllara !!! * dogum gunun kutlu olsun vefakar kardesim. elaziglarda sallantısız , huzurlu ve basarili bir hayat gecirmen dilegiyle gakko. sevgiler. * iyiki doğdun bozoo iyiki, doğdun bozooo iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun bozooo * doğum günün kutlu mutlu olsun. tüm sevdiklerinle birlikte, daha nice senelere... * an itibariyle doğum günü pastasını kesmiş fakat içinden vaat edilen kızlar çıkmamıştır. dileğini de tutmuştur . hatta maytap bile patlatmışızdır . * nice yıllara tekrardan.. * kısa bir ankara-istanbul gezintisinden sonra yuvasına dönen bir kartal, pardon gakgoş. * guzel elazig'ın güzel insanlarından biri.* * köyümüze kadar aynı yerden çıktığımız, neredeyse kendime akraba çıkaracağım yazardır. * msn vasıtasıyla elazığ ağzını konuşabildiğim yegane insan. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM. |