![]() |
anneannenin terleyen sirta havlu sokmasi * terleyen torununa kıyamayan, hasta olmasından korkan anneannenin, torununun sırtındaki teri emmesi amacıyla eyleme geçirmek istediği, genelde başarısızlıkla sonuçlanan temiz niyet, sevgi eylemi. * küçükken her yurdum insanın başına gelmiş olaydır.çok sevimli bir hadisedir.altındaki temizlik,saflık,iyi niyet ve de sevgi hiçbir şeye değişilmez. * 22 yaşındayım...terLediğim zaman haLa sırtıma havLu sokmaya çaLışır...canım benim...sevgi bir havLu iLe gösteriLir mi...buyrun...en güzeL örneği bu... * * * o an gösterilen iyi niyet ve sevgi, gözde bir gönül adamı yaşı oluştursa bile arkada öyle rahatsız duran, öyle derhal çıkartıp atma isteği uyandıran, tüm karşı koymalara rağmen terli evladı yaka paça ele geçirip havluyla yapılan belden enseye ter çekme operasyonu. * en temiz annane durtusudur cok sevilir eylemin ardindan annanenin pamuk yanaklari sikilir * sadece anneanneler, babaanneler tarafından değil anneler tarafından da yapılan uygulamadır. daha sonradan kişi bunu alışkanlık olarak kendisi sürdürür. * " yerim ben senin pamuk ellerini " diyerek koynuna sokulmanız, kokosunu içinize çekince bir de yumoş yanaklarına öpücük kondurmanız gereken insanlardır. * annelerin en güzel özelliklerinden biridir, çocuk o anda tamamen başka bir diyardadır televizyon seyreder, kitap okur vs. anne elinde havlu terli sıpanını peşinde dolaşır uygun anda gömlek, tişört sıyrılır ve eylem gerçekleştirildikten sonra evladın sırtı sıvazlanır havlunun üstünden , hayata dair süper bir ayrıntıdır. * içgüdüsel artı genetik bir durum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:07 AM. |