|  | 
| 
 sarsilarak bosalmak * erotik hikayelerin kalıplaşmış sözü. - geliyorum sevgilim. geliyoruuummmm... geliyorum... + gel aşkım gel... bu arada bugün kendime yeni bir cep telefonu aldım. 1500 ytl.. - neeee??? aağğğğğğhhhhhhşşşşşş... boşaldım... ne yaptın sen yav? tam boşalırken sarstın beni..onu bırak bütçemizide sarstın.. * - deprem oluyor lan!! + abi ben galiba boşalıyorum. - ne? + sarsılmaya dayanamıyorum abi. bunun artçılarıda gelir. kuruyup gidicem ben.. * duymayan kimsenin kalmadığı söz. -bırak traş olmayı necati. -ya kızım, iki dakika sabret. başladın sarsılmaya ha. -çök şu makinenin yanına. deprem oluyor be adam. * +haşim noluyo aşkım yaa? -sarsılıyorum galiba burcu. +ha bende boşalıyosun sanmıştım sonunda. -yok burcu aslında sarsılarak boşa... +tamam şimdi s.ktrp git haşim -peki... * - geliyorum, geliyorum, geliyorum, gelemedim. - geliyorum, geliyorum, geliyrum, kahretsin yine gelemedim. başlığı arattırdım. aklıma geldi. lan dedim deatly kesin açmıştır. hissi kablel vuku. aman ya rabbi ! * cinsel ilişkilerde istek dışı, korku sonuçu oluşan durum. genelde ilk defa yapılan ilişki sırasında oluşur, sürekli oluşması durumunda bir doktora gidilmesi önerilir. | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 AM. |