![]() |
her genc kizin ruyasi * üçgen vücutlu, 187 cm lik, yeşil gözlü, hafif maçomsu, espritüel, sarışın erkek. * yuvarlak vücutlu, şişkin göbekli, 1.90 lık, kapkara erkek * ''bak,bak,bak şuna bak ayyyy'' seslerini kız grupları tarafından çokça duyan,kızların uyur uyumaz bilinç altından fırlayarak rüyalarını süsleyen,uyanıldığında büyük bir yıkımla.. ''rüyaymış yaa ''dedirten erkek. * hollywood lu erkek oyuncular * bir zamanların reklam sloganı: - her genç kızın rüyası : zetina* dikiş makinası edit:artık eminim doğruymuş marka. "zetina dikiş makinası" ama artık her yaşlı teyzenin eski rüyası. * meşhur bir tatlı..muhteviyatında muz ve 2 top dondurmadan oluşan yiyecek.. * zengin ve evine eşine sadık bir eş. güzel elbiseler. sevilmek. * * anne olmak.. * 187 cm yerine 184 cm,yeşil yerine de mavi göz,sarışın yerine de kumral olması halinde ben. * 8 oda 3 salon ev. 2 otomobil.. her derde deva eş.. dırdır etmeyen bi kaynana.. gold kart.. * platinum kart sahibi bir eş. * botanik bir ev.zengin,unlu olsun.butun kadinlar beni kiskansin.erkekler benim icin kavga etsin. * bol bol para harçatacak ,banka cüzdanı kabarık,mümkünse yakısıklı,beyaz atlı * bir erkek * baska bırseye gerek yok sanırım .. * kendini bilen , huzuru tatmış , anlayışlı , özverili , sevmeyi bilen bir hayat arkadaşı * eski bir reklam sloganı."her genç kızın rüyası zeytinya dikiş makinası" * * * geniş bi koca * dilsiz bir kaynana,geniş bir ev şöförlü bir araba dedikodu yapacak bol bol zaman. * ne istersen yiyip de hiç kilo almamak * parçala beni diyerek inleyen rüyalar sinsilesidir ergen çağında gelişir bu hadise. * diğer bütün seçeneklerin yanısıra 186cm boy, beyaz ten, siyah saç, zayıf, manken fiziğine sahip. bir kızın rüyası muhtemelen bu yöndedir, o halde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM. |