![]() |
centro cikolatali gofret * bim mağzaları tarafından üretilen ve satılan kaliteli, lezzetli gofret markası. * Bim markalarından biri.Ucuz olduğuna bakmayın tadı çok güzeldir.* * fiyatı 19 yenikuruş, tadı ise çoğu pahalı çikolataya eş olan bir gofret. deneyin mutlaka. * bitteri de var bunun, ama o 27 kuruş. * demi$timya bunun bitteri de var. bugün bi de onu deneyeyim dedim. tam uzattım elimi fiyatını gördüm. 27 kuru$. oha dedim birden çok pahalıymı$. çünkü bitter olmayanı 19 kuru$ idi. ama sonradan bunun pahalı değil diğerinin ucuz olduğunu anladım ve ikisini de aldım. * muzlu ve vanilyalı çeşitleri de bulunan gofret, öğrenci dostu. * bir bim klasiği, gönüllerin vazgeçilmezi. tıpkı patito, le cola, blume peçete gibi hayatımızın bir dönemine damgasını vurmuş ürün. * fiyatına göre pek bi leziz, pek bi çıtır gofrettir. diğer ürünlerimiz için lütfen katalog isteyiniz. * * eski kalitesini bozmuş ürün. 2005 yılında çok daha güzeldi. * * eskiden daha bir çıtır çıtır olan ama yinede fiyatına göre gayet lezzetli olan gofret. * fiyatı artık 25 yeni kuruştur. hergün yiyoruz. * her zaman taze, çok güzel bir üründür. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:47 AM. |