![]() |
sadirvan mehmet cadiroglu * yeni bir yazar...* * gelecegin muhendis adaylarından, süper bir nicke sahip süper yazar. hoşgeldin beşgittin... bir de çok pis kuzenizdir kendisiyle, bildiğiniz gibi değil. * yazdıgı senaryolar gercek olsa cok daha fazla eglenebilecegimiz, diyaloglarında yasamak istedigim insan. kuzeen kuzi... yarıyor mutemadiyen.. hmm siz sozlukculer nasıl diyor... adaslasfjkjfa... * nickini söylediğinde zirvede herkes abi isim değil nick falan dediği hoş insandır. komik muhabbetlere katkısıyla bizi bizlerden almıştır. * ilginç nickiyle zirvede bolca sohbet imkanı bulduğum mühendis adayı yazar. hatta yolculuğumuz da beraber geçmiştir, iyidir, iyi... hem futbol, hem siyaset, hem de basketbol hakkında bilgisi ile şahsımı daha da memnun etmiş sağlam kişilik. bir daha ki zirvelerde sohbetimize kaldığı yerden devam edeceğiz. * hoş muhabbet insanı. müzisyen karakter. * bol bol konuşma imkanı buldum zirvede. daha çok muhabbet ederiz yazarı. * stephan hawking'le ilgili uçuk kaçık fikirleri var bu adamın. o anlatmalı, biz dinlemeliyiz. * kiyak bir cocuk olmasinin yaninda herdaim katilimci ve ortayolcu olan uzlaşmacı zihniyet sahibi insandir. * gecen gun felsefe tartısırken, dogruluk ve iyiliği tartısma asamasında sokratesvari sordugum her soruya, "evet oyledir", "he balım", "canımsın kocer" tarzı sallabas yanıtlar verdigi için sinirlendim, çaldım kalemi duvara. ofkemi de kalemin murekkebi gibi yaydım. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |