![]() |
boyle * gösterdiğim gibi, bu şekilde * bir de tehdit sekli vardir , gelmeyen boyle olsun tarzında. eger oboyle den bahsediyorsak. tanım:sağ el işaret parmağı ile başparmağını birleştirerek oluşturulan yuvarlak. ~gothic evil e sonsuz tesekkürler.*gb~ * şey gibi bir kelime. bazı insanlar bunu çok kullanıyor. anlatma güçlüğü yaşandığı durumlarda ortaya çıkıyor sanırım. ör: "sonra bir adam geldi, böyle acayip bir adam, böyle acayip de bi şeyler giymiş, hani böyle bazı yırtık pırtık gibi olup da böyle aslında pahalı da olan kıyafetler vardır ya, böyle eskimsi." * karapaks'ın ikinci yol albümünden bir şarkı. ilk kliplerini de bu şarkıya çekmişlerdir, gayet eğlenceli bir kliptir. sözlerini de yazıyoruz tam oluyor böyle giderken yine patır patır düşer canlarımız kalırız bir başımıza kimseler olmadan bak giderken oraya ışıl ışıl gözlerimiz alırız biz yanımıza değerli oyuncaklar ben istemedim, ben istemedim ben istemedim, ben istemedim biz kaybederken burada çeşir çeşit politikalarla uyamayız kurallara burada yazılmışlarsa bak giderken yine patır patır düşer canlarımız gidiyoruz oraya kimseler olmasa da ben istemedim, ben istemedim ben istemedim, ben istemedim * bu ile'nin birleştirilerek yazılmış bir hali. * sanki bu şarkıda davulu danny carey çalmış hissi uyandırıyor ben de. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM. |