![]() |
19 mayis adaya gidemeyenler msn zirvesi * msn zirvelerinin mantığını çözemeyen yazarların katılmaması gereken zirvedir. amaç eğlenmektir, evettir.* * süper olur dediğim zirvedir.özellikle akşamüstü gibi olursa dahada güzel olur dediğim zirvedir. * parmakların yorulacağı, yanakların gülmekten acıyacağı zirvedir* * 21:00 civarı olursa tadından yenmez.. yalnız o sıra ara gidenler gelmiş olur,ve gidememişlerin arasına kaynayabilir.. * 12 kişiyi geçmicekse bende katılabilirim zira bir noktadan sonra msn kendini r ediyo.ondan msnden ziyade irc zirvesi olursa daha verimli olur.benim gibi dandik makineye mahkum kalan kullarda maximum verim alırlar * çok eğlendiğimiz zirvedir. yalnız tek sorun 2 kişi olmamızdır.* * su an bende oradayım mutluyum * 4 kişi devam eden zirvedir. * adaya gidemeyip kusur kalan bir yazar olarak bari buna katılayım dediğim omayra benide msn ye kat dediğim zirvedir * benimde katılmak istediğim msn zirvesidir. * göz yaşınının sel olup aktığı zirvedir. 7 kişi olmuşuzdur. * duygu sağanağı yaşanılan zirvedir. 18 kişi olmuştur. * msn'imin patlaması sonucu ara vermek zorunda kaldıgım zirvedir. * msn'imin bir kez daha kendinden geçmesiyle gene ara vermek zorunda kaldığım zirve. * son surat devam eden lumpiya`nin damgasını vurduğu zirvedir. * an itibarıyle * * sade ve eğlenceli bir zirve olarak sürmekte. omayra: tebrik etmiştim entryleyini, begenerek okuyorum.mesaj atmıştım die Omayra: hatırlıorum ama Omayra: bil ki analizatör: çok teşekkürler efenim Omayra: burda seni takip eden Omayra: biri war SaLCa: geçen gün yine misafirler geldi..bütün entrylerini okuttum analizatör: evet tabii ki hatırlıyorum L o c K: ehehe kacak kelebek: * * analizatör: çok teşekkürler L o c K: bi imza falan yok mu? Omayra: salça SaLCa: lazpacino bir imzalı entryni alabilirmiyim? bu konuşmalarla kazınan durumdur.* * * * * katılamadığım zirvedir.. biraz pısırık kaldım sanırım * dolgun bir ücretle sırıtarak sessiz kaldıgım zirve.* * güldük içtik eğlendik daha ne olsun dedirten zirvedir.* * an itibari ile benim ile beraber üç kişinin kaldığı zirvedir. * katılmak istedigim fakat kacırdıgım zirvedir * devam etmektedir zirve yeni arkadaşlar buyursun dediğim zirvedir. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 AM. |