![]() |
sonsuz ol * yalının romantik erkek tanımını bizzat kendi yaptıklarını anlatark yaptığı güzel eğlendirik şarkı * bu sabah erken uyanmıs gidip guller almıs bir sarkıcının sarkısı. * sözleri şu şekildedir: Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı, paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye Unutulsan mı Unutmasam mı Saklansan da bir köşede benle yaşlansan mı * kaybol gibi birşey. * sevgiliye ya ' hiç ayrılmayalım ' ya da ' sonsuza ıraksa ' anlamında söylenebilitesi olan cümlecik türü. duruma göre hangi mesaj verilmek isteniyorsa. * enfes sözleri sahip, bazı yerlerinde bi hareket, enerji veren, bazı yerlerinde de uzaklara dalıp düşündüren yalın parçası. en güzel fotoğrafların çıktığı şey. * yalın ın imzasını taşıyan son yılların en mükemmel yaz şarkısıdır. üstünden2 sene geçmesine rağmen hala daha kendini dinletebilen kaliteli ve eğlenceli bir şarkıdır. bu şarkı ile yalın ın kaliteli şarkılara imza attığını da görebiliyoruz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 AM. |