![]() |
sekko * üçüncü nesil bir yazar. * * nickini görünce "gözlerim mi bana yalan söylemekte yoksa ben gözlerime mi yalan söyletmekteyim" diye düşündüren yazar. parande atmaktadır zaman zaman. sağlam galatasaraylıdır. fiziği de kimyası da yürek yakmaktadır ayrıca... * * kim bu diyecektir kuskusuz. zamane sözlük' den bilirim kendisini.cok katkıları olmustur sözlüğe. hayırlısı olsun diyelim * * isminin serkan olduğunu düşündüğüm yazarımız * * beni tedirgin eden yazar. * * zirve insanı... alıyorum alıyoruuum.... aaaaldııım * mekan sahibine " abi bu grup tezahurat yapıp duruyo, fasıl mı yapıyoz fasıl mı bizi yapıyo anlamadım a.k." diyerek vuku bulan krizin ispiyoncusu amcadır. * abi, dayı, emmi, birader, kayınço, dede. * doğım günü olsun yazarıdır. heppi börtdey tu yuuuu diye bağırıyorum, haberi olsun. ayrıca pastanın son dilimini de bana ayırmasını istediğim uuser. * doğum günün mübarek olsun annem !!! sensiz dünya felaketlere gebe aslanım, mumyalamak icap etse de senin mevcudiyetin sürmeli bu gezende. pastanı da yicez bilahare. * doğum günü kutlu olsun dur kendisinin.iyi ki doğmuş ne de güzel olmuş. * |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 AM. |