![]() |
kavun kokulu ruj * kozmetik sektörünün sunduğu envai çeşitten biri olan kavun kokulu ruju sürüp sonra canı buram buram rakı istemekle soluğu meyhanede alacak bayan modellerinin uzak durması tavsiye edilen rujdur. kendimden biliyorum yaw.* * tadı da kavuna benziyor mudur diye düşünmeden edemedim*. * ireland ın hastası olduğu asla vazgeçemediği ruj.** * ruju suren hatun kisisiyle opusurken kavun yediginizi hissettirecek gereksiz boya.* * sürülen dudak rakı ile yenilesi olup çıkarlar * * poposu koklanarak en iyisi secilebilen ruj. * dudağa sürülüp yalanılası rujdur. * karpuzcuları kızdıracak ruj.. -ahmet abi! -ne var yigidim! -bu yaptığınız yakışıyor mu size hiç? -ne yapmışız aslanım? -bırak yavv.. bir de bilmezlikten gelme! şurda rekabet ediyoz! senin dötün yemedi , elinde kalan kavunları max factor'e kakalamışın..!! neymiş? bu yazın modası kavunlu rujmuş!! yiyosa kiloyla sat şerefsiz !!! -lan ağzını topla hödük! sen big babbol'la anlaşınca ben sana birşey dedim mi dümbük?? -orasını karıştırma... -ulan... neyse... * sürünce kokusu sebebiyle sürekli yalanmaya sebebiyet verecek ruj ama tadı bildiğimiz ruj gibidir kavunla alakası yoktur * * * peynir kokulu allıkla tamamlanabilecek kozmetik malzemesi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |