![]() |
bana ragmen * nukhet duru'nun 2001 tarihli, imaj muzik tarafından yayınlanan başarılı albümü. içinde yeralan şarkılar 01. askindan olebilirim - 4:18 02. fani dunya - 3:02 03. sesini duyur - 4:28 04. ne senden once ne senden sonra - 2:42 05. hicbir zaman - 4:13 06. yemen turkusu - 5:31 07. ben buradayim - 4:52 08. bu ask biter mi - 4:03 09. tam zamani - 3:55 10. yalan dersin - 4:49 11. aldim basimi gidiyorum - 3:54 12. tokat - 2:05 * hepsi birbirinden başarılı ve birbirinden güzel 12 şarkının içinde olduğu ve nukhet duru'nun ne denli değerli bir sanatçı olduğunu gözler önüne seren çok güzel bir albüm. tam bir başucu albümü. sözlerde zeynep talu, seda akay, mehmet teoman, cigdem talu, aytekin kurt ve kendisinin imzası var. bestelerde cenk taskan, danny brillant, dario farino, cristiano minellono, aytekin kurt ve melih kibar'ın imzası var. düzenlemelerdeyse murat uncuoglu, aytekin kurt, tansel doganay, arto tuncboyaciyan, melih kibar ve cenk taskan imzası var. vokallerde aysen tan, onur mete, ozlem ulusoy, arto tuncboyaciyan, sibel gursoy, aytekin kurt gibi isimler var. müzisyen ve eşlikçilerle birlikte, projenin genişliği, güzelliği ve büyüklüğü ortaya çıkıyor gitar erdem sokmen, davul cengiz baysal, cezmi basegmez perküsyon arto tuncboyaciyan, orhan topcuoglu çello gunay uysal, murat sungu ney ercan irmak, keman tarik kemanci, ozcan senyaylar, murat sakarya, sami buyukcinar, ceyhun domaclioglu, levent duzagar, akordeon tansel doganay, piyano melih kibar, bas ismail soyberk, kanun gorkem okten, kemança kadir verim, kaval cihan yurtcu, ve emeği geçen daha onlarca isim, kısacası alın dinleyin, beğeneceksiniz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM. |