![]() |
don kisot * ilhan irem şarkısı sesleriniz cilizlasti dostlar, yankilanmiyor yollarimiz gitgide uzaklasiyor mavi kubbeli bir odada, koro halinde bagirip durmayin yeter, daha çok ver diye veremem veremem veremem veremem bir kalbim kaldi veremem veremem veremem veremem onu ask aldi veremem veremem veremem veremem adresim sakli veremem veremem gelmediginiz orasi kaldi yeldegirmenlerine karsi don kisot'muyum? uçuyorum durmadan ben pilotmuyum yeldegirmenlerine karsi don kisot'muyum? dilimde hep ayni sarki idiyot muyum? seyretmesi keyifliydi dostlar, uzaktan sizi üç perdelik komedi, oyunlar bitti ne alkislayin ne de aglayin kapandi perde ne anladiysaniz onu düsünün sadece veremem veremem veremem veremem bir kalbim kaldi sesleriniz cilizlasti dostlar, yankilanmiyor yollarimiz gitgide uzaklasiyor mavi kubbeli bir odada, koro halinde bagirip durmayin yeter, daha çok ver diye veremem veremem veremem veremem bir kalbim kaldi veremem veremem veremem veremem onu ask aldi veremem veremem veremem veremem adresim sakli veremem veremem gelmediginiz orasi kaldi yeldegirmenlerine karsi don kisot'muyum? uçuyorum durmadan ben pilotmuyum yeldegirmenlerine karsi don kisot'muyum? dilimde hep ayni sarki idiyot muyum? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |