![]() |
yaran ogrenci isleri diyaloglari * öğrenci belgesi lazımdır, okulun istediği -ve artık bizim de ezberlediğimiz- kimlik ve 2 ytl kuzu kuzu bankoya konur... - merhaba, ben 1 öğrenci belgesi rica edecektim. - kimlik ve 2 milyon. - buyrun... - öğrenci belgesi verebilmem için önce senin öğrenci belgen lazım. - kimlik?!!!! orda, elinizde. - yok. öğrenci belgesi. - yani bana vereceğiniz belgeyi vermek için bana vereceğiniz belgeye ihtiyacınız var öyle mi?!!! - hönk? yok öyle değil, bana öğrenci belgesi alıp getireceksin, ben de sana öğrenci belgesi verecem. - hocam kimlik yetmiyor mu? - ben ne bileyim senin bu okulan olduğunu? - değil miyim? kandırdılar mı beni bunca yıl? * walla elimdeki kimlikte öyle yazıyor. altında da sayın rektörümüzün imzası var. bana değil, ona güvenin. - yok yani mezun olduysan kimliğin bunu göstermez. - mezun olununca benim bildiğim * ilk iş kimliği alıyorsunuz elimizden? - ben bilmem. öğrenci belgesi getir, al öğrenci belgeni. - * hocam önünüzdeki bilgisayarda yazmıyor mu? ben o bilgisayarın kendini bu işe vakfettiğini duymuştum? - ^'%+%&/%+/&+^%&%+// * &35684+%&'+%& - peki hocam. hemen... epey bi uğraşmadan sonra bunun rektörlükten alınan ve üzerinde sadece "öğrenci" yazan * avuç içi kadar bir kağıt olduğunu alınca anladım. * arkasında da ordaki memurun oynadığı "sos" duruyordu. hatıra niyetine saklayacaktım, canım * öğrenci işleri memuresi aldı elimden.... * * * |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 AM. |