![]() |
dawsonleery * yay burcu erkeği, üçüncü nesil hos gelmis yazari. * dawson s creek adlı gençlik dizisinin baş karakteri. * senelerce yatak odasının penceresinin önünde bir merdivenle yaşayan dizi karakteri. saf çocuk, sevdiği kızın * gelmesini beklemiştir hep. sorarım size kaç kişi yapar böyle bir şeyi? ** * sözlük bünyesindeki beğenilerini erinmeden üşenmeden, yazının yahut tanımın sahibine ulaşıp tebrik ve takdirlerini ifade eden ince zarif yazar. yeni gelmiş sanırım hoş gelmiştir. * o bir estafurullah teveccünüz efendim yazarıdır. * sevilesi 3. nesil yazardır. * entrysi ile yarıp geçirmiş insan evladıdır. helal olsundur, bunu saymayız, yine * beklerizdir. * hayati boyunca salon erkegi cizgisinden bir nebze sasmamis bendenizi kabalikla itham eden. yok babacim beceremiyorum ben bu sanal diyaloglari hala. edit: lan adam nickaltima efendi falan yazmis, bizim yazdigimiza bak. zontalik baki. * no'lu entrysinden anladığım kadarıyla insan olabilmenin erdemini kavramış yazardır. faşizmin zehirleyemediği gençlerin olduğunu bilmek mutlu ediyor insanı. güzel mesajın için de teşekkür ederim bir kez daha. * * büyük yazar. "akıllı yaz. gammazlarım, akıllanmazsan da çaylak olursun" iftarıyla irkildim, titredim. * son zamanlarda kendisini tıpa adamış, bilgi içerikli sevimli entryler giren yazardır. severiz kendisini. takip ettiklerimizdendir efendim. * hatun milleti konusunda şanssızlıklarla dolu bir hayatı geride bırakıp geleceğe bugünden itibaren umutla bakan sözlük yazarı. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 AM. |