![]() |
6 kasim 2006 * bülent ecevit'in vefat ettiği * haberiyle başladığımız, 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray macinın da yıldönümü olan bir gündür. kaynak: trt 1, telelig programı ayrıca, dış ve iç basında saddam huseyin tartışmalarının da kızışacağı bir gün olacaktır. sanırım allah, bugün medyanın tercihlerini sınamak istiyor. * yök'ün kuruluş yıldönümü nedeniyle protesto gösterilerinin yoğunlukla gerçekleşeceği gündür. * yök ün kuruluş yıldönümü. daha da önemlisi türk siyaset tarihinden en büyük, en parlak yıldızın kayıp gittiği gün. * 06.11.2006 sayıları tek tek toplarsak 0+6+1+1+2+0+0+6=16 bursanın plakasına ulaşmaktayız. bursaspor bu günün gecesinde "bu gece barda gönlüm hovarda, çalsın sazlar oynasın kızlar" türküsüyle vestel manisayı 4-0 yenmenin mutlulunu yaşamaktadır. 16+4=20 2+0=2 2 kere 2 = 4 ayrıntılı çözümler için * YÖK * denen cuntacı örgütün kurulduğu tarihin 25.yıldönümüdür. Ben de Uludağ üniversitesi'ndeki protesto etkinliklerine katılaraktan tepkimi dile getirmişimdir. Fen-edebiyat fakültesi'ndeki kafetaryada * iki-üç faşist ruhlu şahsın giriştiği kaba kuvvet girişimi amacına ulaşamamış,fakat o arada sinirinden ne yapacağını bilemez hale gelen bu politik psikopatlar hayvani bir duyguyla devirdiği bir-iki masa ile masum,olayla hiçbir ilgisi olmayan bir bayan öğrencinin dudağını patlatmıştır. Bir bakıma iyi de olmuştur, faşist zihniyetin ne mal olduğunu bütün üniversite gençliği görmüştür kanımca... * pazartesiye denk gelen gün. * herhangi bir pazartesi günüdür. bülent ecevit'in ölüm tarihi için * yarın ''allahım vizelere bi gün daha yaklaştık ve ben hiç bişey çalışmadım ''denip moralin birkez daha bozulacağı gündür. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 PM. |