| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük seven Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ing yedi rakamla ayrıca * kadıköy'de bulunan bir resim galerisi. * bir kız ismi. * sevmek fiili bir kişi tarafından yapılırsa biz onlara kısaca seven insanlar deriz. * necrophagist - epitaph distracting from your deficiencies while you point at ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * ing yedi rakamla ayrıca * kadıköy'de bulunan bir resim galerisi. * bir kız ismi. * sevmek fiili bir kişi tarafından yapılırsa biz onlara kısaca seven insanlar deriz. * necrophagist - epitaph distracting from your deficiencies while you point at others. * enlightened you judge and execute. to be the only one to discover the seven, * toss open and pass the gates to heaven. * ama sevilmeyen. * pek hoş, pek güzel megadeth eseri...risk albümündedir... full of greed you sell your soul full of pride a heavy load you eat yourself gluttony resent yourself you envy me everything turns into wrath you lust yourself to death deep fears that drive us hid beneath disguises judge the world within forgive my deadly sins procrastination always giving up something better comes to interrupt cast your verdict down to me spare me your bleeding sympathy only care how you appear clearly see you can't see clear deep fears that drive us hid beneath disguises judge the world within forgive my deadly sins greed, gluttony, pride, envy, wrath, sloth, death, deadly seven seven deadly sins of mine on every street and corner lie these seven deadly sins of mine * ingilizcede yedi rakamının yazılışıdır. sevın diye okunur. bir de espriye konu olmuştur. * her halta bi marifetmiş gibi "7" şekli ile sıkıştırılan harfler topluluğu. * kıskanır diye devam ettirildiğinde insanı aşktan, sevgiden soğutan, bireyin bir "sevme" halinde aldığı ad. * david fincher filmine yorum yazmak isteyenler lütfen gammazları uğraştırmasınlar. * burcu güneş şarkısı. güzel şarkı orası ayrı. ne çok sey ögrendim az geldi sonrasında ne çok ağladım ağlatıldım yolunda yazdıgım kaderin bildigim bas rolu bu aslında kendime acırım incindigimde sana ne gurur kalır sonunda yeni bir umut aklımda kendime yeminlerim fayda etmez bir anda kendim olmama izin ver hayatımı bana geri ver her seyimi aldın bana kalan en taze sey yalnızlık neden seni arıyorum bittiyse neden vazgecemiyorum ben senden neden hep affediyorum ben seven ben sevenimse ben neden seni arıyorum bittiyse neden vazgecemiyorum ben senden neden sana dönüyorum ben seven ben sevenimse ben. tesadüfen yasanmaz hiç bir şey hayatında ne çok değerliyiz bak allahın katında * sunny day real estate parçasıdır. Ayrıca mor ve otesinin parti adlı parçasının müziği bana bu şarkıyı hatırlatır. "Ya mor ve ötesi araklamıştır ya da ben kulağıma baktırmalıyımdır" diye düşünüyorum. Sözleri : Sew it on Face the fool Decembers tragic drive When time is poetry And stolen the world outside The waiting * crush my heart Noooo Sew it on Face the fool The tide breaks a wave of fear And brave songs disappear The secret voice of dawn This last time Raise my eyes Noooo Youll taste it Youll taste it In time The right words In time The right words In time Sew it on Face the fool The mirrors lie Those arent my eyes Destroy them Raise my hand Reflects in savage shards A new face, soul reborn Noooo Youll taste it Youll taste it In time The right words In time The right words In time * sunny day real estate parçasıdır. Ayrıca mor ve otesinin parti adlı parçasının müziği bana bu şarkıyı hatırlatır. "Ya mor ve ötesi araklamıştır ya da ben kulağıma baktırmalıyımdır" diye düşünüyorum. Sözleri : Sew it on Face the fool Decembers tragic drive When time is poetry And stolen the world outside The waiting * crush my heart Noooo Sew it on Face the fool The tide breaks a wave of fear And brave songs disappear The secret voice of dawn This last time Raise my eyes Noooo Youll taste it Youll taste it In time The right words In time The right words In time Sew it on Face the fool The mirrors lie Those arent my eyes Destroy them Raise my hand Reflects in savage shards A new face, soul reborn Noooo Youll taste it Youll taste it In time The right words In time The right words In time * Morgan freeman ve Brad Pitt'in başrollerini paylaştığı Hollywood filmi. Süpriz sonu izleyicileri etkiler genelde. 1995 de vizyona giren film şimdiden klasikler arasında gösterilmekte.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük seven Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ing yedi rakamla ayrıca * kadıköy'de bulunan bir resim galerisi. * bir kız ismi. * sevmek fiili bir kişi tarafından yapılırsa biz onlara kısaca seven insanlar deriz. * necrophagist - epitaph distracting from your deficiencies while you point at ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi