![]() |
abd ulkesine gaz verince gotu kalkan halk * bahsi geçen halk, x ülkesinde yaşamaktadır. sıcacık evinde tv izlerken, yada gazete, haber okuyup izlerken "abd, pkk için söz verdi" "x ülkesi stratejik ortağımızdır" "x'ler bizim en iyi dostumuzdur" cümlelerine inanıp, koltuğunda gerinen, "ehehee vay bee, biz türkler en baba milletiz, koskoca amerika arkamızda.." diyen bir zihniyettir. aynı zamanda koskoca amerika sözüyle de ezik olduğu beynine kazınmaktadır. halbuki ezik değillerdir. sadece eğitimsizlerdir. bu yüzdendir ki ben bilmem beyim bilir mantığı vardır. biz teknoloji geliştiremeyiz, abd en iyisini yapar mantığı vardır. abd de okumanın, abd nin yüzüne osurmasını bi bok zanneder, abd aşşağı abd yukarı, abd de yaşamanın, yüksek binaların, gösteriş ve karşı halk'ı psikolojik cezbetmek ve ezmekten başka bir işe yaramadığını bilmeyen bir topluluk. sadece biraz kendine güven duygusu eksiktir bu halkta. abd nin, ülkesini poh pohlamasını bir şey sanmaktadır. bir teşbih tecavüzcüler güzel kızlar çok severler. umarız bu halk uyanır. bu ülkedeki insanlarının yuzde 20 si eğitimsiz değildir.* bu ülkeyi yöneten meclisin yüzde ellisi politikacı değildir.* evet, genelledim, halk dedim, zihniyet demedim, çünkü bu ülke bu haldeyse boş oy vermiş ve 40'ın altında oy'la insanları kandıran, dini sömüren bir iktidarı dolaylı veya dolaysız yoldan seçmiştir. evet o biziz kimse inkar edemez. kimse abd ye ozenmesin bu ulkede yasayan insanlar ve bu ulke cok gucludur dusunsenize 1938 den beri hala yikilmadik * buş'un ulusa sesleniş konuşmasıyla gerçekleşen eylemdir. halk o kadar gaza gelir ki, o gazla buş'a tekrar oy verip başkan yapılabilir. tarihteki en yakın örneği 2004 seçimleridir. * daha sonra da gazın alınması için abd yi ülkelerine davet etmektedirler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 PM. |