![]() |
a sea to suffer in * angel and the dark river albümünden bir my dying bride şarkısı.mdb nin en iyilerindendir. the fields of blood i'd left they mean nothing to you that war left scars on me without you now i'm free i'd found out what you'd done to me, girl i hate with as much passion as i love and so now, you're time's come, for me girl the end. your end. and my birth walk away. laughing away remember you always, and wonder, why? i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea the fields of blood i'd left they mean nothing to you that war left scars on me without you now i'm free * my dying bride'ın icimi en cok acıtan parcası.piyanoyla huzunlendiren,keman melodileriyle olduren, yerin dibine gomen harika saheser. gitar riffleri pek sade ve pek leziz olan, aaron'un vokalde bariz agladıgı nefis bir parca. tavsiye: dinlemeden olmeyiniz. turkce meali: Eziyet Denizinde Kan tarlalarını terkettim Senin için hiç bir şey anlamına gelirler Savaşın yara izleri beni terketti Şimdi sensiz,özgürüm Senin bana ne yaptığını buldum. Ben severken daha çok ihtirasla nefret ederim Ve şimdi böyle,senin vaktin gelir,benim için bakire Son.Senin sonun.Ve doğumum Uzağa yürü.Kahkahalarla gül Herşeyi hatırlıyorsun,ve niçin şaşkın? Senin denizinde eziyet çekeceğim Senin denizin beni kanatacak Bitmez gökyüzünden düşeceğim Ama asla,hiç ağlama Acımasızlığınla yaraladın Evet,senin denizinde eziyet çekeceğim Kan tarlalarını terkettim Senin için hiç bir şey anlamına gelirler Savaşın yara izleri beni terketti... Şimdi sensiz,özgürüm * basindaki keman melodilerine hasta olunasi basa sarip tekrar tekrar dinlenesi sarki. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 AM. |