![]() |
yersen * işine gelirse, cok da tin anlamına gelen söz. ayrıca yerse anlamı da vardır sallayayım da inanırsan, tutarsa anlamında. * kangalı 1.25 ytl olan sucuk markası.şimdi diyebilirsiniz ki -efenim,bi kangal sucuk 1.25 ytl olur mu? zaten adam da ,ye sucukları koymamış ki adını,ne demişyersen... * - hede var yer misin? + yok ya sağolun ben yedim de geldim* - hödö var yersen? + ayh yerim tamam hadi kırmayayım seni * * yemek fiilinin ikinci tekil şahıs için şart kipinde çekilmiş hali. * -uzay erigi yermisin? * * +uzay eriğide neymiş? -bildiğin erik işte yersen yani, ama yemezsen o zaman yemsan'a gider civcivlere yem olur be anam.. * yersen bu yemek, yemezsen kırmızı mercimek. * fındık tanıtım grubunun yeni reklam repliği. birçok ünlüye, sence aganigi naganigi ne anlama geliyor diye soruluyor. cümle sonunda imalı söylenen yersen kelimesiyle reklam epey eğlenceli olmuş. -sence aganigi naganigi ne demektir? -aganigi naganigi bence, fındık cildi gençleştirir, dişleri güçlendirir demektir, yersen * aslında sözlüğümüzde sıklıkla kullanılan ama bir anda fındık muhabbetine ait olan bizim icadımız. +ahmet abi nasılsın. -iyiyim ya yarın avrupa seyahaine çıkıyorum. +ha öyle mi? * danimarkalı soyadıdır. * futbolu bıraktım. yersen * * "yer misin yemez misin" * diyenler karşısında "ver allahim ver" diyenler * sayesinde giden bir tematiktir... allah kimseyi ezilenlerden etmesin amin... * fındık reklamının yeni sloganı. ali taranın ortaya çıkarttığı bir kampanyadır. * Oğuz Yılmaz adlı komik vatandaşın yeni şarkısıdır.An itibariyle klibini izleyip yarılmama neden olan şarkıdır. Klip: http://www.youtube.com/watch?v=a5l3zMHl3Yw + * en guzel orneklerine, kemal sunal in efsanevi korkusuz korkak filminde rastlanabilecek, "kandirma tandansli" kullanilan kelime. * tonlaması çok önemlidir. --spoiler-- millet bana aç demiş inandın mı kız deli millet bana aç demiş inandın mı kız deli mal varlığım gizlidir söyleyimde yaz deli mal varlığım gizlidir söyleyimde yaz deli 2 fabrikam 16 villam 25 arabam var ne istersen yersen! gemilerim varyersen! şirketlerim var yersen! var var var var var var var var gani gani gani gani para dersen!! trilyonum var yersen! dolarlarım var yersen! eurolarım var yersen! oooooooooooooooooohhh oh oh oh oh gani gani gani gani tabi ki yersen yazdın mı! çok zenginim bak bunu aklına bi yaz önce çok zenginim bak bunu aklına bi yaz önce benden dünya bankası hoç istedi az önce benden dünya bankası hoç istedi az önce 2 fabrikam 16 villam 25 arabam var ne istersen yersen! gemilerim var yersen! şirketlerim var yersen! var var var var var var var var gani gani gani gani para dersen!! trilyonum var yersen! dolarlarım var yersen! eurolarım var yersen! oooooooooooooooooohhh oh oh oh oh gani gani gani gani tabiki yersen yazdın mı! --spoiler-- |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 AM. |