![]() |
little girl in bloom * bir thin lizzy şarkısı...en güzel thin lizzy şarkısı... * sözlük psikoloğu. * little bird in bloom da diyebileceğimiz yazar kişi..yazan kişi.. * yazarsa o yazar gerisi yalan yazar diye bileceğimiz kişi. çok pis yazar hemşerim * cana yakın, sıcak, mutluluk veren duygu paraleli insan. güneşli, huzurlu bir günün sonundaki güzel tesadüf. * bir nevi yazar.. * güzel entryleri olan yeni yazar. * * * * boğa burcu kadını. * entry'lerini nokta * yerine ünlem işareti * ile bitirmeyi alışkanlık haline getirmiş uuser. * ilk başta başkasıyla karıştırdığım için kızmayan yazar. Ayrıca bi şarkıyla ilgili entry girmek istediğinde benim nickimi görmekten de bunalmış ve benden nefret etmekte.. ama olsun o nefret kaldırılır ortadan. * ingilizce ogretmenligi son sınıfta olduğundan ilerliyen günlerde essay yazma yardımlarıda alınabilir kendisinden. * * saçları çok güzel ama. * pek heyecanli bir yazar! * * * üçüncü nesiller hakkındaki ön yargılarımı yıkmayı başaran üçüncü nesil. * sings a song... sounds like she's singing... ooo...baby...ooo...said ooo : * üçüncü bir nesil bir yazarımız olup iğrenç bir espriside üretilmiştir tarafımdan: +who are u? -little girl in bloom. +which bloom? -orlando bloom... * * * * entrylerini zevkle okuduğum, aynı zevkle saatlerce sohbet ettiğim çok sevdiğim, kaliteli, "iyi ki varsın" dediğim, dert ortağı yazarlardan biri... kendine dikkat et baboli ! * * sahiplenilmiş yazar. altına entry girmekten korkulan bloom. "hangi bloom?" "korkulan bloom" * * * pesimist ama güzel bir şarkı. * "tender age in bloom" güzel çağrışımını yaptıran güzel nickli yazar * beni onurlandırmış yazarımızdır.. ** * sözlüğün şu gününde gizemli yazar kısmında gizlenen bünye. tek tek ispiyonluyorum. kutlu olsun sözlüğün birinci yaşı. * uzun zaman sonra sözlükte online olarak gördünce şaşırdığım uuser. bence sözlüğün olmazsa olmazlarından biri.. samimi, yakın bir dost.. bak, uslu dur biraz, iyi bir çocuk ol, belki freddie'yi rüyanda görebilirsin..* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM. |