![]() |
FERHAT GÖÇER sizce ne demek, FERHAT GÖÇER size neyi çağrıştırıyor? * şu anda eskişehir sinema ANADOLU'da şarkılarını söylemekte.. dün bilet bulurum sanmıştım üzgünüm kalmamış[img]/images/smilies/frown.gif[/img] yastayım da neymişş..o herifin bi ahtapot şarkısı var ona bayılıyorum ben [img]/images/smilies/smile.gif[/img] dola dola dola dola dola dola(ma yeter yaw) kollarını boynuma DOLA yar..Kaç tane DOLA var acaba çok merak ediyorum.şaka bir yana,ben haketmediğini düşündüğüm kişilerin şarkılarını internetten indiririm ama değerini bilsin kendisi,onun hem cd sini hem kasedini aldım.tüm yeni çıkanlarını da alcam.(gözleri çok hoş.) Muhteşem... Her telden çalabilen, seslendirdiği her tarzın hakkını verebilen, hem nabza göre şerbet verip hem de entel durabilen, 'iyi ki de albüm çıkarmış' dedirten gerçek bir sanatçı... Bu doktor-şarkıcımız, bence ileride müzik üzerine de doktora yapabilir. Onca yıllık sahne tecrübesini hakkıyla yansıtıyor. Kendisini dinleyenlere şapka çıkarttırıyor. ...sen gitiin gideli ellerim hep titriyor... kalbim bu acıyı saklıyor.... yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim.... bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün...şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor.... yastayım hiç kimse bilmiyor.... Nihat Doğan'ın ondan 'bizim Ferhat' diye bahsettiği akşam iyice düştü gözümden. Albümünü dinlediğimde hayran kaldığım, canlı yayında özellikle türkü söylerken tüm karizmasını çizdirmiş doktor -şarkıcı-opera sanatçısı.Bunca eğitim almış, aryalar söyleyebilen bir ses nasıl oluyor da türkü söylerken kötü çıkıyor anlam veremiyorum.Ama sahnedeki duruşunun hastasıyım.Heykel gibi. kız olsam evlenmek için çıldırırdım.aşık olurdum herhalde.öyle bi adam. zannedersem haydarpaşa'da doktor yine zannedersem beyin cerrahı.hem de opera sesli bütün türk ezgilerini bilen ve söyleyebilen bir doktor eğer bi de mütevazi bi insansa başına şaplak atılası bir insan. 'hani herkes arkadaş,hani oyunlar sürerken...' Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |