| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük FERDİ TAYFUR sizce ne demek, FERDİ TAYFUR size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ben her müziği dinlerim kulağa hoş gelsin yeter ama ferdi tayfur bambaşka onu 5 yaşımdan beri dinliyorum ozamanlar herkesin dilinde ferdi baba vardı abilerimizden duyduk sonra bizde öle olduk ferdi abi ile görüşüyorum bence gelmiş geçmiş en büyük sanatçı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * ben her müziği dinlerim kulağa hoş gelsin yeter ama ferdi tayfur bambaşka onu 5 yaşımdan beri dinliyorum ozamanlar herkesin dilinde ferdi baba vardı abilerimizden duyduk sonra bizde öle olduk ferdi abi ile görüşüyorum bence gelmiş geçmiş en büyük sanatçı belki kültür seviyesi orhan gencebay kadar değil ama sanatı ve sesi orhan dan daha iyi orhan gencebay okullu ferdi baba okulsuz ve bence sinemada çok başarılı ferdi babanın filmi gelince cam çerçeve kalmazmış insanlar izdihamlar arasında kalırmış amcam askerden kaçar gelirmiş film geldiğini duyunca kadir inanırla benzerliğide var ve bu ikisi bence Türk sinemasının en yakışıklı iki ismi asla önyargılı olmayın arabesk başka bişidir ben derdimden kederimden dinlemem en mutlu anımda bile ferdi abiyi dinlerim bu bir tutkudur ve şunu bilinki arabaeske ihtiyacı olmayan bir kimse yoktur insanlar duygularını herzaman oynayarak göstermezler severler sevilirler ayrılırlar veya hayatları roman film gibidir o şarkılarda bulurlar kendilerini arabesk dinlemeyen bence çevresinin tepkisinden çekindiği için dinlemez ben kız arkadaşlarımada söylerim onlar bana bakarlar nasıl dinlersin derler sana yakışmıyor derler sonra hak verirler alışırlar onlarda dinlerler başkası ne der budalası olmayın tabiki acı çeken insanlar Allah a sığınmalılar Allah ın yardımı yanında arabesk hiçbişidir ama müzik olarakda en güzel en yardımcı türlerden biridir Bir emanet gibi geldikten sonra yanımda olmanın ne anlamı var.. Ferdi Baba ne güzel söylemiş yahu. araya karışık atmaktansa sadece onu dinlemek zate adamı baya sarghoş ediyor......... baba büyüksün iyi ki varsın. Allah katinda tarikata ulasmis bir zat arabeksin asıl kralı,karizma,samimiyet vede başarı. bi arkadaş lümpen demiş ama ibrhim tatlısesle karıştırdı heralde bende özledim,huzurum kalmadı,yadeller,merak etme sen,elveda gençliğim,çiçekler açsın, bana sor, emmoğlu, fadimenin düğünü,yağmur çamur, hapishane,alıştım,hatıralar,batan güneş, bağbozumu,kör talih,sigarayı bıraktım,durun ayaklarım,kadınım,bir demet gül, gizli sevda .......................... ... gençliğimizde her şarkısözünü kendimize bestelenmiş gibi algılayarak,şarkılarının hayatımızın bir parçası olduğunu düşünürdük,batan güneş benide al,çeşme,derbeder,son sabah Neden hep ağlatıyorlar.Bir türlü anlayamadım.Halbuki iyi birisidir herhalde. olmasaydı derdımız soylermıydı FERDI abımızzzzzzzz usuyen ellerını elımden alıp..kırmızı sakını boynuna sarıp son sıgaranıda yarım bırakıp yagmurlu bır gundu gıttın o gıdıs BEN HİÇ SEVMEM AMA BURDA BİRİ ÇOK SEVİYO...ONUN İÇİN O BİŞEYLER YAZACAK..... ferdi abi seni kim anlar abi aşık olanlar o yüzden anlamadı seni sen biliyon onu kanka..abi be ben sen i çok seviyom nedecez bu işi biz...abi ben seni çok görmek istiyom ama göremiyom parçalarını çok seviyom..yanımdakine anlatıyom anlamıyo..ama ben biliyom ona seni sevmemek ne demek anlatırım ben ona bi ara...kendine iyi bak ferdi abi.... çok sevildigini hiç bir zaman unutma canımsın yanımdakide sende abi hadi görüşürüz...İNŞALLAH BİR GÜN... AMİN... Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük FERDİ TAYFUR sizce ne demek, FERDİ TAYFUR size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * ben her müziği dinlerim kulağa hoş gelsin yeter ama ferdi tayfur bambaşka onu 5 yaşımdan beri dinliyorum ozamanlar herkesin dilinde ferdi baba vardı abilerimizden duyduk sonra bizde öle olduk ferdi abi ile görüşüyorum bence gelmiş geçmiş en büyük sanatçı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi