![]() |
ÖMÜR sizce ne demek, ÖMÜR size neyi çağrıştırıyor? * Bir Bardak Çay Gibi Ömür… Kiminin Ki Bir Dikişte Biter Kimininki İse Yudum Yudum… Dibinde Kalan Çöpler İse Hayattan Kalan Kalıntılar… ÖMÜR BEN İNSANLARIN ÖMÜRÜ OLARA ADLANDIRILIR ÖMÜR BEN İNSANLARIN ÖMÜRÜ OLARA ADLANDIRILIR aç kapıyı gireyim sana ömrüm vereyim kuruyan dudaklarıma nefesini süreyim..(der bi şarkıda) Sürdükçe Tükenen Törpü... Gözlerim senden hatıra Giderken iyi bak demiştin Sana nasıl alışmıştılar Gittin gideli gözüm hiçbirşey görmüyor Belki bu gece,belki bir sabah Duygular çoşar düşersin yollara Belki kapımı çalarsın ansızın Elinde güller gözünde yaşlarla Ben unuttum çoktan beni kırdıgını Sende unut yoksa ömür geçiyor Yalnız benim için bak derdin ya Gözlerim o gün bu gün seni arıyor [ömür geçiyor] yaşanılan en büyük aşk ona karşı duyulan sevgi ayrı olsam bile sevdiğim kişi seviyorum onu yaaaaaaaaaaaa[img]/images/smilies/frown.gif[/img] Ne ses ne nefes ne de bu rüzgâr bağışlar seni simsiyah gecelerde budanırken ah ömrüm, dönüp sırtını giderken kimler karşılar seni? selam Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM. |