![]() |
YAZMAK sizce ne demek, YAZMAK size neyi çağrıştırıyor? * Son kez bir yolcu aldı,bedenim yüreğine Bir avuç yıldız oldun, kondun gözlerime Yüreğinin masum rengi vurmuş iken yüzüne Bakmaya doyamadım, Ne olur gitme! .. Saçlarından bir tutamı, sarsam geceme Ateş bile olsa sevdan, dolsa sineme Ayın yarısı gecede yarısı sende Sarmaya doyamadım Ne olur gitme! .. Hayal olmaktan çıkıp, gelsen gönlüme Güneş olup ısıtsan, doğsan günüme Deli gibi özlemişken, kansam sevgine Sevmeye doyamadım Ne olur gitme! .. Hayat zaten bütün tortusuyla içimde Sen gidince güneş batıyor içimde Tüm sevdalar aşka bürünürken sesinde Dinlemeye doyamadım Ne olur gitme! .. 2 Aralık 2006_ 04:00 Jale_ Su hande (Arkadaşlar yıllardır yazıyorum ve inanın her yazdığımda sadece hiç bilmediğimi, ya da hiç yazamadığımı farkediyorum son yazdığımdan bir öncekine gidip..ama eğer birine atfedeceksem tabii ki yazarım altına! ..Ve yazım konusunda tabiiki de eleştirileriniz olabilir, Su hande hanım ben sizin yazılarınızı hiç beğenmiyorum..ya da eleştirileriniz.. ki bende eleştiriyorum zaten kendimi neden daha güzel yazamıyorum, ya da neden daha güzel ifade edemiyorum kendimi diye..ama bir hayali, işte bunu ifade etmekte zorlanırım size! .) vivre ou raconter.... yazmak ya yaşamak... ne susmak yakıştı ne bildik biçimde konuşmak... sanırım bana yakışan tek şey yazmak. bir hazırlık bir kalem bir kağıt biz hazırdık ve kalem dokundu kağıda... ve kalem hep dokundu kağıda.... söyleyen kalemdir müddeî her şey kalemde. hâlde ve istikbalde... daha çok yazmalı bazıları Dudakları Esir Eden Sözcüklerin Büründüğü Kisve... muhayyel bir dokunuştur... görmediğin bir yüze... kadınım Yazı yazmak sevdası da ondan kalmıştı bana...Çürümüş bir mavi altında kalem hışırtılarını hayal ederdim...Ama şimdi ne zaman kalemi elime alsam, Üsküdar diye söze başlasam cümlenin sonuna eremeden Üsküdar biter...Üsküdar yeni Üsküdarı hayal ettirir...Yeni Üsküdar yaşlıcadır, içinde ben sadece muhayel bir nazar...Kendim hariç Üsküdarı temaşa ederim... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 PM. |