![]() |
TAHTEREVALLİ sizce ne demek, TAHTEREVALLİ size neyi çağrıştırıyor? * çok zevkli [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) tahterevallinin bir ucunda sen, bir ucunda ben ikimizde sikayetciyiz dengelerden olgun bir isik hep yanip sonen bir fener sanki hep sularda ben tahterevallinin bir ucunda sen, bir ucunda ben ikimizde sikayetciyiz dengelerden baharlar bitti, cocuklar gitti asagi yukari kac sene gecti baharlar bitti, cocuklar gitti asagi yukari kac zaman gecti tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... tahterevallinin bir ucunda sen, bir ucunda ben ikimizde sikayetciyiz dengelerden basimda bulut, doymadan unut hangimiz agir, hep yukselen ben sonsuz med-cezir, sevgimiz esir sen kumlardasin, ucup giden ben baharlar bitti, cocuklar gitti asagi yukari kac sene gecti baharlar bitti, cocuklar gitti asagi yukari kac zaman gecti tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... tahterevalli yali balli, tahterevalli yali balli... Karşı tarafa kendi ağırlığınca bir taş koyup karşılıklı sallanmak.. Hatta iki taş koyup havada asılı kalmak.. hayallerimizi koyalım ve sallandıralım bakalım kiminki daha hafif gelecek.. hafif gelen, bulutlara yakın olan kazanır! siz siz olun sizden daha kilolu insanlar karşısına oturmayın hele ki sıska bi çocukluk geçiriyorsanız [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) hadi everest mi en yüksek dağ kuralım tepesine her şey adil olsun uzun bir tahta ve tam ortası zirvede bir ucunda sen bir ucunda ben ve görüşmeyeli 8 sene olsun çıkınımızda özlemler hasretler derken ayağa kalkalım bakalım birbirimize önce kim koşacak ve dengeyi bozacak ve... ve önce kim kimi düşürecek önce.. ilkönce.. tahterevallinin bir ucunda sen, bir ucunda ben.. ikimizde şikayetçiyiz dengelerden... Hiçtekibilene... Onun adı DINGILAFIS... gıcık arkadaşlar bi oturur, kalkmak bilmezlerdi. iki saat havada kalırdım! minyonluğun gözü körolsun [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 PM. |